Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Latvijas izlases kapteinis spēlēs pret Dominikānu būs Deniss Pavlovs

Rolands Eliņš

Latvijas izlases kapteinis spēlēs pret Dominikānu būs Deniss Pavlovs
Ernests Gulbis un Latvijas izlases kapteinis Deniss Pavlovs. Foto: Latvijas Tenisa savienība

Latvijas vīriešu tenisa izlase Deivisa kausa Pasaules otrās grupas mačos spēlēs pret Dominikānas Republikas izlasi. Deivisa kausa spēle norisināsies 16. un 17. septembrī nacionālajā tenisa centrā “Lielupe”.

Latvijas izlases pretiniece Dominikānas Republika reitingā ieņem 53. vietu, bet Latvija šobrīd ierindojas 57. vietā.

Latvijas izlases kapteinis gaidāmajās cīņās būs Deniss Pavlovs. Spēles pret Dominikānas Republikas izlasi viņš sagaida ar nepacietību un, lai arī mājas sienas komandai noteikti palīdzēs, viņš cer uz līdzjutēju atbalstu klātienē. Kā atzīst kapteinis, mērķis gaidāmajā duelī ir tikai viens – cīnīties par uzvaru.

“Protams, šīs spēles sagaidu ar lielu interesi un nepacietību. Patīkami, ka spēli klātienē varēs vērot arī līdzjutēji. Esam gatavi šiem mačiem. Galvenais, lai nepieviļ veselība un rezultāts jau būs atkarīgs no pašiem. Mērķis ir tikai viens – uzvarēt. Ar citām domām kortā nemaz doties nedrīkst,” izsakās Latvijas izlases kapteinis Deniss Pavlovs.

Biļetes uz Deivisa kausa spēlēm ir iespējams iegādāties biļešu tirdzniecības vietnē aula.lv no 31. augusta.

Pirmās dienas spēļu sākums paredzēs plkst. 17:00 (16. septembris), otrās dienas spēļu
sākums plkst. 14:00 (17. septembris).

Ceturtdien, 15. septembrī, nacionālajā tenisa centrā “Lielupe”, norisināsies Deivisa
kausa spēļu oficiālā izloze.

Latvijas izlases sastāvs tiks paziņots tuvākajā laikā.

Pasaules pirmās grupas mačos spēlēs Austrija pret Pakistānu, Kolumbija pret Turciju, Izraēla pret Čehiju, Uzbekistāna pret Japānu, Ekvadora pret Šveici, Peru pret Čīli, Portugāle pret Brazīliju, Norvēģija pret Indiju, Ukraina pret Ungāriju, Slovākija pret Rumāniju, Somija pret Jaunzēlandi un Bosnija un Hercegovina pret Meksiku.

Pirmās grupas pāru uzvarētājas nodrošinās vietu Deivisa kausa kvalifikācijā, kas dos iespēju iekļūt Deivisa kausa finālturnīrā.

Pirmās grupas zaudētājas un otrās grupas uzvarētājas cīnīsies pirmās grupas "play-off" turnīrā, bet otrās grupas zaudētājas "play-off" spēlēs tiksies ar labākajām izlasēm
trešās grupas reģionālajos turnīros.

Marta sākumā duelī par vietas saglabāšanu Deivisa kausa Pasaules otrajā grupā Latvijas izlase ar kapteini Ernestu Gulbi laukumā ar 3-2 pārspēja Taizemi.