Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Marcinkevičai uzvara vienspēlē, dubultspēlē turnīrs beidzies

Krišs Upenieks

Marcinkevičai uzvara vienspēlē, dubultspēlē turnīrs beidzies
Diāna Marcinkeviča
Foto: Ieva Matroze, LTS

Šodien trīs spēles Norvēģijas pilsētā Gausdalā notiekošajā ITF 10 000 sērijas turnīrā aizvadījusi Diāna Marcinkeviča. Vienspēlē Marcinkevičai otrā uzvara turnīrā, bet dubultspēlē uzvara un zaudējums.

Jau ziņojām, ka Diāna Marcinkeviča (WTA 534.) turnīrā ir izlikta ar 4. numuru un pirmajā cīņā guva vieglu uzvaru pret rangā neesošo zviedrieti Ebu Undenu - 6:3, 6:3, bet vakar Gausdalā nemitīgi lija, tādēļ sacensības atsākās tikai šodien.

Otrajā kārtā Marcinkevičai pret stājās mājiniece Karolīna Rode Moje (WTA rangā arī neatrodas). 17 gadus vecā latviete izcīnīja uzvaru trīs setos - 6:7(3), 6:2, 6:4. Par vietu pusfinālā Marcinkeviča spēlēs pret amerikānieti Gailu Brodski.

Savukārt dubultspēlē pāri ar krievieti Jeļenu Faineri Marcinkeviča šodien aizvadīja veselas divas spēles. Pirmajā spēlē Latvijas un Krievijas duets izcīnīja pārliecinošu uzvaru 6:0, 6:3 pār mājiniecēm Pia Raitu un Vikī Sahegārdu. Pusfinālā Marcinkeviča un Fainere ar 1:6, 4:6 piekāpās Lielbritānijas tenisistēm Nikolā Džordžai un Lizai Vaibornai. Par šo turnīru dubultspēļu rangā Marcinkeviča ieguvusi astoņus reitinga punktus.

Izmantotie resursi:
itftennis.com