Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Dekmeijerei Parīzē zaudējums 2. kārtā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Dekmeijerei Parīzē zaudējums 2. kārtā
Līga Dekmeijere
Foto: Kīts Alisons

Latvijai "French Open" noslēdzies, tas kļuva zināms pēc tam, kad Līga Dekmeijere pārī ar vācieti Monu Bārtelu piedzīvoja zaudējumu dubultspēļu turnīra 2. kārtā.

Dubultspēļu ranga 65. vietā esošā Dekmeijere un Bārtela (WTA 113.) "French Open" sāka vakar, kad dramatiskā mačā atspēlēja seta un 0:4 deficītu, trīs setos uzveicot "Australian Open" finālistes Ešliju Bārtiju un Keisiju Delakvu.

Šodien pretī stājās krietni spēcīgākas pretinieces – divu "Grand Slam" titulu ieguvēja Vanja Kinga (ASV, 43. vieta rangā) un rumāniete Monika Nikulesku (WTA 55.), kuras kontā ir divi ceturtdaļfināli šajā līmenī.

Pirmajā setā Līga ar pārinieci neuzvarēja nevienā geimā, bet otrajā spēja vienreiz uzvarēt pie pretinieču serves. Sava gan tika zaudēta divreiz un līdz ar to visā mačā sagrāve ar 0:6, 4:6.

Dekmeijere "French Open" spēlēja piekto reizi. Labāko rezultātu Līga sasniedza pērn, kad kopā ar Tamarīni Tanasugarnu tika līdz 3. kārtai. Divreiz uzvarēts viens mačs, bet vienreiz zaudējums 1. kārtā. Šoreiz tiekot līdz 2. kārtai, Līga aizstāvējusi 160 no pirms gada izcīnītajiem 280 punktiem, kā arī nopelnījusi 4000 eiro.