Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Dekmeijerei Monterejā zaudējums 1. kārtā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Dekmeijerei Monterejā zaudējums 1. kārtā
Līga Dekmeijere
Foto: Jānis Gailums

Ar zaudējumu 1. kārtā Monterejas „International” sērijas dubultspēļu turnīru noslēgusi Līga Dekmeijere. Spēlējot pāri ar Lielbritānijas pārstāvi Sāru Borvellu, viņa divos setos ar 6:7(2), 6:7(5) piekāpās Kanādas un ASV apvienotajam duetam Marī Īva Peletjēra un Aiša Rolle.

Ranga 92. vietā esošā Dekmeijere Monterrejas dubultspēlēm pieteicās kopā ar šobrīd labāko Lielbritānijas dubultspēļu speciālisti, 31 gadu veco Sāru Borvellu, kura dubultspēļu rangā ieņem vienu vietu augstāk par Līgu. Viņām 1. kārtā pretī tika ielozēta kanādiete Marī Īva Peletjēra (111.) un amerikāniete Aiša Rolle (138.).

Dekmeijere ar pārinieci spēli sāka neveiksmīgi, zaudējot pirmos trīs geimus. Zaudēto izdevās atgūt, uzvarot nākamajos trīs geimos. Pirmajā setā viss izšķīrās tikai taibreikā. To labāk sāka „mūsējās”, izvirzoties vadībā ar 2:0, taču ar to arī viss beidzās – zaudētas septiņas izspēles pēc kārtas un līdz ar to arī pirmais sets.

Arī otrajā partijā pirmās pie breika tika Peletjēra/Role, kuras vadībā izvirzījās 5. geimā. Devītajā geimā Dekmeijere ar Borvellu pie savas serves atspēlēja trīs mačbumbas, bet nākamajā geimā Līga ar Sāru nobreikoja pretinieces, panākot izlīdzinājumu – 5:5. Abi dueti pa reizei noturēja savu servi, arī šajā setā „vienojoties” par taibreiku. Tajā Līgai ar pārinieci pie 4:6 izdevās atspēlēt ceturto mačbumbu, taču ar piekto Dekmeijere un Borvella galā netika, piedzīvojot zaudējumu – 6:7(2), 6:7(5).

Par piedalīšanos vienā spēlē Dekmeijere nopelnījusi vienu ranga punktu un 430 ASV dolāru prēmiju. Monterejas turnīrā vēl startēs Anastasija Sevastova, piedaloties vienspēlēs. Latvijas pirmās raketes pretiniece būs spāniete Laura Pous Tio. Spēle jau otrdienas vakarā.

Izmantotie resursi:
WTA | Women's Tennis News, Tournaments,...

     [+] [-]

, 2011-03-01 21:48, pirms 14 gadiem
Tas nu gan ir ceertams riekstinsh!