Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Vismanei uzvara Portu W-40 sērijas turnīra pirmajā kārtā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Vismanei uzvara Portu W-40 sērijas turnīra pirmajā kārtā
Daniela Vismane. Foto: Mauri Levandi / Estonian Tennis Association

LETA. Latvijas tenisiste Daniela Vismane trešdien Portu svinēja uzvaru Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) W-40 sērijas turnīra pirmās kārtas mačā.

Vismane (WTA 284.) ar 6-2, 2-6, 6-2 pārspēja īpašo ielūgumu saņēmušo polieti Uršulu Radvansku (WTA 344.).

Ar šo uzvaru Vismane tika pie septiņiem pasaules ranga punktiem.

Otrajā kārtā Latvijas tenisiste tiksies vai nu ar turnīra piekto raketi no Rumānijas Žaklini Adinu Kristianu (WTA 201.), vai kvalifikāciju pārvarējušo francūzieti Emelīnu Dartronu (WTA 459.).

Vismane kopā ar horvātieti Leu Boškoviču trešdien piedalīsies arī dubultspēļu sacensību spēlē. Pāris ir izsēts ar ceturto numuru.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2023-02-01 21:04, pirms gada
Pagājušā vasarā Radvansku redzēju klātienē Varšavas piekājes 100-niekā. Neizskatijās, ka spoža dzirkstele būtu viņai acīs. Zaudēja viņa toreiz viduvējai krievuškai. Tāpēc nebrīnos, ka Daniela viņu apspēlēja, kaut gan koificents bija labs.

     [+] [-]

, 2023-02-02 11:38, pirms gada
sm72 rakstīja: Pagājušā vasarā Radvansku redzēju klātienē Varšavas piekājes 100-niekā. Neizskatijās, ka spoža dzirkstele būtu viņai acīs. Zaudēja viņa toreiz viduvējai krievuškai. Tāpēc nebrīnos, ka Daniela viņu apspēlēja, kaut gan koificents bija labs.
Varēja skatīt spēli. Dažus geimus tā arī izdarīju. Danielai pateicīga pretiniece, kam var atmest bumbu atpakaļ līdz bezgalībai. Urzulai pacietības pietrūka, bet izlikt visu jaudu slinkums.