Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2961, Did:0, useCase: 3

Kanepi: "Ostapenko medicīniskā pārtraukuma dēļ vairs nevarēju spēlēt tik labi"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Kanepi: "Ostapenko medicīniskā pārtraukuma dēļ vairs nevarēju spēlēt tik labi"
Aļona Ostapenko medicīniskajā pārtraukumā. Foto: Priit Mürk / err.ee

Tallinas "WTA 250" pirmajā kārtā Igaunijas otrā rakete Kaija Kanepi trešdien apspēlēja Latvijas vadošo tenisisti Aļonu Ostapenko - 4:6, 6:4, 6:0. Otrais sets izvērtās savdabīgs. Igauniete uzskata, ka Ostapenko medicīniskais pārtraukums salauza spēles ritmu.

Kad otrajā setā rezultāts kļuva 5:0 par labu laukuma saimniecei, Latvijas tenisiste paņēma medicīnisko pārtraukumu, kur pēc divu trīs minūšu konsultācijām viņai tika izmērīts asinsspiediens. "Pēc Ostapenko bēdīgās sejas izteiksmes varēja secināt, ka mačs tur arī paliks, tomēr pēkšņi viņa uzvarēja četros geimos pēc kārtas, bet atspēlēšanos nepabeidza," informē igauņu portāls. "Kanepi atzina, ka otrajā setā viņas ritmu salauza Ostapenko medicīniskais pārtraukums."

Medicīniskais pārtraukums
Foto: Tairo Lutter / postimees.ee

Pēc minētā pārtraukuma pirmajās izspēlēs viss bija kā iepriekš - otrajā setā pie rezultāta 5:0 servētāja Kanepi izvirzījās vadībā ar 40-0. Tomēr turpinājumā notika iespaidīgs pavērsiens: Ostapenko uzvarēja piecās izspēlēs pēc kārtas un salauza igaunietes servi (5:1), turklāt aizcīnījās līdz 5:4.

"Pēc medicīniskā pārtraukuma jutu, ka vairs nevaru spēlēt tik labi, kā varēju iepriekš. Mēģināju trāpīt šā un tā, bet tas tomēr neizdevās. Man nesanāca ieservēt. Domāju, ka man vajag vairāk trenēties. Joprojām gribēju uzvarēt pēc iespējas ātrāk," atklāj Kaija Kanepi. "Viņa paņēma medicīnisko pārtraukumu brīdī, kad man šķita, ka viņa netrāpa pa bumbu tik labi kā iepriekš. Bet pēc pārtraukuma viņa atkal nospēlēja labi."

Foto: Priit Mürk / err.ee

Ostapenko: "Nespēlēju pat uz 50 procentiem no tā, kā varētu" (+video)

Izmantotie resursi:
tennisnet.ee
postimees.ee
delfi.ee
err.ee

  +4 [+] [-]

, 2022-09-29 01:50, pirms 2 gadiem
Ostapenko - labākā spēlētāja Latvijas tenisa vēsturē!!!

  +4 [+] [-]

, 2022-09-29 01:51, pirms 2 gadiem
Aļona atgriezīsies ar jaunu sparu un uzvarēs!!!

  -2 [+] [-]

, 2022-09-29 09:19, pirms 2 gadiem
Kanepi: "Ostapenko medicīniskā pārtraukuma dēļ vairs nevarēju spēlēt tik labi"

Kurš krievs šo rakstija? Ziņas virsraksts jau kā krievvalodīgajam.