Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2961, Did:0, useCase: 3

Ostapenko un Kičenoka atspēlējas, divos setos sasniedz dubultspēļu otro kārtu

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Ostapenko un Kičenoka atspēlējas, divos setos sasniedz dubultspēļu otro kārtu
Aļona Ostapenko un Ludmila Kičenoka. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix

''Miami Open'' dubultspēļu turnīra otrajā kārtā iekļuvis latvietes Aļonas Ostapenko un Ukrainas tenisistes Ludmilas Kičenokas duets, kas divos setos pieveica japānieti Šuko Aojamu un taivānieti Haočingu Čanu - 6:4, 7:5. Katrā no setiem Ostapenko pārstāvētais duets atspēlēja breika deficītu.

• ''WTA 1000'' raudzes turnīra ''Miami Open'' dubultspēļu pirmajā kārtā Latvijas labākā tenisiste Aļona Ostapenko duetā ar ukrainieti Ludmilu Kičenoku divos setos pusotras stundas laikā pieveica Šuko Aojamas un Haočingas Čanas pāri - 6:4, 7:5.

• Spēli labāk sāka pretinieces no Āzijas, kuras ceturtajā geimā izcēlās ar breiku, panākot 3:1. Ostapenko un Kičenoka to jau nākamajā geimā atspēlēja. Seta turpinājumā latviete un ukrainiete zaudēja tikai vienā geimā, kas ļāva paņemt pirmo setu ar 6:4.

• Otrajā setā Aojama un Čana uzvarēja Ostapenko un Kičenokas sāktajā geimā, panākot 2:0. Arī šoreiz latvietes duetam izdevās breika deficītu atspēlēt, bet Āzijas tenisistes ceturtajā geimā ieguva vēl vienu breiku. Aļonai Ostapenko un Ludmilai Kičenokai vēlreiz izdevās panākt līdzsvaru un breikiem bagātā spēles izskaņā divreiz noturēt savu servi, sasniedzot dubultspēļu turnīra otro kārtu.

• ''Miami Open'' dubultspēļu otrās kārtas pretinieces tiks noskaidrotas piektdien, kad Alizē Kornē un Džila Teihmane spēlēs pret Dariju Juraku un Andreju Klepaču.

• Rītvakar Ostapenko arī sāks ''Miami Open'' vienspēļu turnīru, spēkojoties pret amerikānieti Šelbiju Rodžersu. Tieši viņai latviete zaudēja 13. martā Indianvelsas Masters.

Spēles statistika

StatistikaOstapenko/KičenokaAojama/Čana
Netveramas serves10
Dubultkļūdas85
1. serve57%53%
1. serves punkti69%54%
2. serves punkti38%39%
Breikbumbas6/134/4
Punkti6958