Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2961, Did:0, useCase: 3

Ar pirmo numuru izliktā Ostapenko turpinās pret Gasanovu

Agris Suveizda

Ar pirmo numuru izliktā Ostapenko turpinās pret Gasanovu
Aļona Ostapenko. Foto: AP/Scanpix

Rīt Seulas "WTA 250" sieviešu vienspēļu tenisa turnīra otro kārtu aizvadīs ar pirmo numuru izliktā Aļona Ostapenko (#19), kurai pretī stāsies zem neitrālā karoga startējošā Anastasija Gasanova (#141). Spēles sākums ap plkst. 9.00 pēc Latvijas laika.

• Pirmajā kārtā Aļona Ostapenko mocījās pret 19 gadus veco mājinieci Pojonu Čonu (#688), tomēr uzvarot trešā seta taibreikā – 6:4, 3:6, 7:6(2), savukārt Gasanova ar 7:5, 7:5 pārspēja austrālieti Astru Šārmu (#206).

• Tā būs Ostapenko un Gasanovas pirmā savstarpējā spēle.

• Spēle notiks uz Centrālā korta un plānota kā trešā – pēc Magdas Linetas un Kristinas Mladenovičas, kuras spēli sāks plkst. 12:00 pēc vietējā un plkst. 6:00 pēc Latvijas laika, un Janīnas Vikmajeres un Emmas Radukanu dueļiem.

• Uzvarētāja trešajā kārtā tiksies ar 17 gadus veco Andoras tenisisti Viktoriju Himenesu (#186). Laimīgā zaudētāja pamatturnīrā apspēlējusi francūzieti Kloē Pakē (#113) un ar astoto numuru izsēto kanādieti Rebeku Merīno (#81).

• Ja Ostapenko šis ir pirmais turnīrs kopš "US Open", Gasanova starpā vēl paguva piestāt Indijā, "WTA 250" turnīra pirmajā kārtā uzvarot pasaules 23. raketi Alisonu Riski (6:2, 6:3) un otrajā kārtā zaudējot Keitijai Svonai (#174).

• Gasanova tikai vienreiz tikusi "Grand Slam" un "WTA 1000" līmeņa pamatturnīros (šogad "French Open"), bet sezonas labākais panākums WTA turnīros ir ceturtdaļfināls uz māla "WTA 125" turnīrā Horvātijā.

• Gasanova ir izcīnījusi sešus ITF titulus, bet pirms sešiem gadiem finālā Indijā piekāpās Diānai Marcinkēvičai – 3:6, 6:7(4).

• No izsētajām tenisistēm cīņu pagaidām turpina sešas – bez Merīno izstājusies arī Varvara Gračova, kurai ticis piektais numurs.

Izmantotie resursi:
WTA

     [+] [-]

, 2022-09-22 10:47, pirms 2 gadiem
"Ar pirmo numuru izliktā Ostapenko turpinās pret krievu tenisisti Gasanovu"
-----------------
Ko tas nozīmē??!?
Nav taču nekādu "krievu" tenisistu!!!
Ir tikai tenisisti no "Nekurienes", latviešu, žīdu, amerikāņu, nu varbūt vēl kaut kādi tur tenisisti!
Ir taču sen pārbaudīts - ja mēs "krievu" tenisistus pārstāsim ievērot, viņi automātiski beigs eksistēt!!!
Bet te no paša rīta tāds virsraksts - "krievu" tenisiste!
Rodas pamatots jautājums - kā stabulē jūs pūšat, biedri Suveizda? Uz kā dzirnavām ūdeni lejat? Kādā krāsā jums sirdsapziņa?

     [+] [-]

, 2022-09-22 11:15, pirms 2 gadiem
Nokrāsot melnu un saukt par nēģeru tenisisti
Kā tad lai sauc tos cilvēciņus, kas okupē Ukrainu, cienījamais komentētāj ar krievu iesauku

     [+] [-]

, 2022-09-22 11:54, pirms 2 gadiem
nicks rakstīja: Nokrāsot melnu un saukt par nēģeru tenisisti
Kā tad lai sauc tos cilvēciņus, kas okupē Ukrainu, cienījamais komentētāj ar krievu iesauku
Cienījamo Nik!
Jēdziens "Bludnij sin Masķera TAEKWONDO" radās pirms vairāk, nekā 30 gadiem, kad es, latvietis, nodarbojos ar šo cīņas veidu pie izcila (nebaidos šī vārda) taekvondo Skolotāja, īsta Cilvēka, latvieša!
To izdomāja viens mans toreizējais cīņu biedrs, arī latvietis.

Nevajag visur saskatīt "krievi nāk!"
Man ir ļoti labi paziņas kā krievi, tā ukraiņi.
Varu novēlēt mēģināt izprast pasaulē notiekošos procesus mazliet dziļāk, citādi patiesi var sanākt, ka kāds paliek par nēģeri - ja ne ģīmi nokrāsojot, tad paliekot melns savā dvēselē...

     [+] [-]

, 2022-09-22 12:29, pirms 2 gadiem
Un kāpēc nevar latviski uzrakstīt, ka esi apmaldījies teikvondo meistara dēls, grūti
Mans uzskats, ka krievi nenāk, viņi jau te ir, un stipri pa daudz. Un par krieviem ir jāsauc, nav tādu neitrālu sportistu. Tā pasaules daļa uz austrumiem no mums, ir melna un nekad nenomazgās savas imperiālisma tieksmes.

     [+] [-]

, 2022-09-22 12:47, pirms 2 gadiem
nicks rakstīja: Un kāpēc nevar latviski uzrakstīt, ka esi apmaldījies teikvondo meistara dēls, grūti
Mans uzskats, ka krievi nenāk, viņi jau te ir, un stipri pa daudz. Un par krieviem ir jāsauc, nav tādu neitrālu sportistu. Tā pasaules daļa uz austrumiem no mums, ir melna un nekad nenomazgās savas imperiālisma tieksmes.
Krieviski tāpēc, ka tas mums bija tāds savā veidā joks.
Par manu un Jūsu humora izjūtu mēs, protams, nestrīdēsimies.

Krievija nav vienīgā ar imperiālistiskām tieksmēm. Ne vēsturiski, ne šodien.
Veiksmi pasaulē notiekošo procesu izzināšanā! 😉