Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2961, Did:0, useCase: 3

Dubaijas WTA500 turnīrā Ostapenko spēlēs finālā arī dubultspēlēs

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Dubaijas WTA500 turnīrā Ostapenko spēlēs finālā arī dubultspēlēs
Aļona Ostapenko un Ludmila Kičenoka. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko pārī ar Ukrainas tenisisti Ludmilu Kičenoku šodien iekļuva Dubaijas WTA500 turnīra finālā, pusfinālā ar 2-6, 6-2, 10-7 uzvarot Čehijas un Indijas duetu Hradečku/Mirzu. Finālā tenisistes spēkosies pret Veroniku Kudermetovu un Elīsi Mertensu.

Aļona Ostapenko WTA 500 turnīrā Dubaijā finālā spēlēs ne tikai vienspēlēs, bet arī dubultspēlēs. Šodien Ostapenko kopā ar ukrainieti Ludmilu Kičenoku trijos setos ar 2-6, 6-2, 10-7 uzvarēja Čehijas un Indijas tenisistu duetu Hradečku/Mirzu.

• Nedaudz ilgāk par stundu garajā mačā vispirms pirmajā setā ar 6-2 uzvarēja Hradečka/Mirza, bet otrajā setā ar tādu pašu rezultātu revanšējās Ostapenko/Kičenoka.

• Viss izšķīrās trešajā setā, kur kādam no duetam nācās pirmajam uzvarēt desmit punktus. To ātrāk paveica Ostapenko un Kičenoka, uzvarot ar 10-7. Pie rezultāta 5-5 abas uzvarēja piecos no nākamajiem septiņiem geimiem.

• Finālā Ostapenko ar Kičenoku spēkosies pret Veroniku Kudermetovu un Elīsi Mertensu, kuras pirmajā pusfinālā šodien divos setos ar 6-3, 7-5 uzvarēja Ksu/Jangu.

• Gan fināls vienspēlēs, gan dubultspēlēs paredzēti rītdien. Dubultspēlēs Ostapenko izcīnījusi četrus titulus un rīt latvietei ir iespēja izcīnīt piekto.

• Vienspēlēs Ostapenko par uzvaru Dubaijā cīnīsies pret Veroniku Kudermetovu, ar kuru vēlāk spēkosies arī dubultspēlēs.

Dubaijas WTA500 dubultspēļu pusfināli

SpēleRezultāts
Kudermetova/Mertensa - Ksu/Janga6-3 7-5
Ostapenko/Kičenoka - Hradečka/Mirza2-6 6-2 10-7

     [+] [-]

, 2022-02-18 20:38, pirms 2 gadiem
Uzveiktas vēl divas Grand slam čempiones, tātad četrās dienās pavisam pieveiktas 7 Grand slam čempiones. Rītā dubultspēlē iespēja pieveikt vēl vienu - Elise Mertens. Ja to uzvarēs, tad jau vai nebūs jāraksta pieteikums Ginesa rekordam. Statistiķi, vai kāda vēl vienā turnīrā ir to izdarījusi?

     [+] [-]

, 2022-02-18 20:59, pirms 2 gadiem
Marisan rakstīja: Uzveiktas vēl divas Grand slam čempiones, tātad četrās dienās pavisam pieveiktas 7 Grand slam čempiones. Rītā dubultspēlē iespēja pieveikt vēl vienu - Elise Mertens. Ja to uzvarēs, tad jau vai nebūs jāraksta pieteikums Ginesa rekordam. Statistiķi, vai kāda vēl vienā turnīrā ir to izdarījusi?
Domāju, ka Grand Slam turnīros tas ir vairākkārt noticis. Man pirmā ienāca prātā Viljamsa, atvēru pēdējo turnīru, kur viņa uzvarēja gan vienspēles, gan dubultspēles. Tur viņa uzvarēja Kuzņecovu, Kerberi, Vesņinu, Makarovu, Srebotņiku, Hlavačkovu, Hradecku un Švedovu. Vēlāk vēl divas (Baboša un Mertensa) kļuva par čempionēm. Jāņem gan vērā, ka tur ir 7+6 mači, kamēr Aļonai šonedēļ 5+4, tā kā priekš šāda maču skaita varētu būt diezgan unikāls sasniegums.

     [+] [-]

, 2022-02-18 21:36, pirms 2 gadiem
plebejs rakstīja: Domāju, ka Grand Slam turnīros tas ir vairākkārt noticis. Man pirmā ienāca prātā Viljamsa, atvēru pēdējo turnīru, kur viņa uzvarēja gan vienspēles, gan dubultspēles. Tur viņa uzvarēja Kuzņecovu, Kerberi, Vesņinu, Makarovu, Srebotņiku, Hlavačkovu, Hradecku un Švedovu. Vēlāk vēl divas (Baboša un Mertensa) kļuva par čempionēm. Jāņem gan vērā, ka tur ir 7+6 mači, kamēr Aļonai šonedēļ 5+4, tā kā priekš šāda maču skaita varētu būt diezgan unikāls sasniegums.
Kur ir tā Viljamsa? Lai nāk pretī, noštaukās arī to. Nobijās, nenāk. Laikam bērnam ābeci māca, tas vispār ir svarīgāk, nekā bumbiņu dauzīt.