Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2961, Did:0, useCase: 3

Gvadalaharas "WTA 1000" izlozē Ostapenko neuzzina pirmo pretinieci

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Gvadalaharas "WTA 1000" izlozē Ostapenko neuzzina pirmo pretinieci
Aļona Ostapenko. Foto: Eun-Jeong Cho / chosun.com

Meksikas pilsētā Gvadalaharā šonakt notika "WTA 1000" pamatturnīra izloze - mūsu vadošā tenisiste un tagadējā pasaules 17. rakete Aļona Ostapenko vispirms spēkosies ar kvalifikāciju pārvarējušo oponenti, kura patlaban vēl nav zināma.

Aizvadītajā naktī noskaidrojās, ka ar 12. numuru izliktā Aļona Ostapenko sāks pret kvalifikāciju pārvarējušo oponenti. Šī dueļa uzvarētāja otrajā kārtā spēkosies ar vēl kādu kvalifikācijas veiksminieci vai kanādieti Eižēniju Bušāru (WTA 443.), kura savulaik bija piektā rakete.

Izloze aizkavējās par aptuveni piecām stundām, jo šis pasākums tika pārcelts uz spēlētāju "Welcome Party".



1566 metru augstumā virs jūras līmeņa ieplānotais Gvadalaharas "WTA 1000" turnīrs risināsies uz cietā seguma. Fināls notiks 23. oktobrī.

Vairākas spēlētājas atteicās, bet planētas līdere Iga Švjonteka (Polija) pat nepieteicās. Gvadalaharā tādējādi ar pirmo numuru ir izlikta pasaules ceturtā rakete Paula Badosa (Spānija), kura pirmdien rangā noslīdēs uz devīto vietu.

Šis ir pēdējais turnīrs cīņā par tikšanu uz WTA finālsacensībām, kas novembra sākumā risināsies Teksasas pilsētā Fortvērtā. Lai kvalificētos vienspēļu finālturnīram, mūsu tenisistei jāizcīna pirmā vieta Gvadalaharā.

Ostapenko pirmā kārta būs otrdien vai trešdien. Pretiniece kļūs zināma pēc kvalifikācijas beigām.

Izmantotie resursi:
wtatennis.com

     [+] [-]

, 2022-10-16 14:18, pirms 2 gadiem
Citi raksta-Aļonai jauns treneris-Saša Božins.Cerams varēs palīdzēt.

     [+] [-]

, 2022-10-16 15:59, pirms 2 gadiem
Saudzīga izloze priekš Aļonas. Bet tik augstu v.j.l.varētu būt savādi.

     [+] [-]

, 2022-10-16 22:38, pirms 2 gadiem
sm72 rakstīja: Saudzīga izloze priekš Aļonas. Bet tik augstu v.j.l.varētu būt savādi.
Veiksmes gadījumā varbūtējās pretinieces trešajā un ceturtajā kārtā - Kudermetova un Sakkari. Taisni tās kurām vajag punktus kā "ēst" lai tiktu finālturnīra astotniekā.