Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2961, Did:0, useCase: 3

Ostapenko ar Kičenoku kvalificējušās WTA sezonas noslēguma dubultspēļu turnīram

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Ostapenko ar Kičenoku kvalificējušās WTA sezonas noslēguma dubultspēļu turnīram
Ludmila Kičenoka un Aļona Ostapenko ar Sinsinati trofejām. Foto: WTA

LETA. Latvijas tenisistes Aļonas Ostapenko un ukrainietes Ļudmilas Kičenokas duets kvalificējies sezonas noslēguma dubultspēļu turnīram, informē Sieviešu tenisa asociācija (WTA). Abas tenisistes WTA sezonas noslēguma dubultspēļu sacensībās piedalīsies pirmo reizi karjerā.

Latvijas un Ukrainas duets šajā sezonā uzvarēja prestižajā Sinsinati "WTA 1000" turnīrā un Birmingemas "WTA 250" sacensībās. Tāpat viņas aizcīnījās līdz titulmačiem "WTA 500" turnīros Dubaijā un Īstbornā.

Septembrī Ostapenko WTA dubultspēļu rangā sasniedza rekordaugsto septīto vietu, bet Kičenoka pakāpās uz devīto pozīciju. Sezonas nogrieznī viņas ir trešās.

Finālturnīram, kas novembra sākumā norisināsies Teksasas pilsētā Fortvērta, kvalificējušās arī čehietes Barbora Krejčīkova un Kateržina Sinjakova, kanādiete Gabriela Dabrovski ar meksikānieti Huljanu Olmosu, beļģiete Elīze Mertensa ar neitrālo sportisti Veroniku Kudermetovu, kā arī amerikānietes Džesika Pegula un Koko Gofa.

"WTA Finals" spēlēs 2022. gada sezonas astoņi labākie dueti.

2017. gadā Ostapenko spēlēja WTA sezonas noslēguma vienspēļu turnīrā.