Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2961, Did:0, useCase: 3

Ostapenko/Kičenoka iekļūst Adelaidas 1/4 finālā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Ostapenko/Kičenoka iekļūst Adelaidas 1/4 finālā
Ludmila Kičenoka un Aļona Ostapenko. Foto: Nate Young Media

Austrālijas dienvidu lielpilsētā Adelaidā turpinās "WTA 500" tenisa turnīrs uz cietā seguma. Latvijas-Ukrainas tandēms Aļona Ostapenko un Ludmila Kičenoka šodien pirmajā kārtā uzvarēja Ludmilu Samsonovu un itālieti Džasmīnu Paolīni - 6:4, 6:4.

Paolīni geima izšķiršojā epizodē Kičenoka triumfēja pie tīkla (1:0), ukrainiete nenoturēja servi (1:1), Samsonovas geims noslēdzās ar sitienu tīklā (5:4), savukārt Ostapenko aizservēja līdz 6:4, finišējot ar eisu.

→ → Paolīni geima izšķirošajā epizodē Samsonova netika galā ar Ostapenko raidījumu, savukārt Kičenoka aizservēja līdz 2:0 un ar lieliskām spēcīgām servēm izglābās no 30-40, panākot 4:2. Arī mača pēdējā nogrieznī Kičenoka izcēlās ar varenām servēm - 6:4.

Šajā mačā mūsējās labāk servēja (eisu un dubultkļūdu attiecība: 8-4 pret 1-1), sekmīgāk izmantoja breika iespējas (3/6 pret 1/7) un bija pārākas arī summārajos punktos - 62:56.


Adelaidas dubultspēļu ceturtdaļfinālā pretī stāsies Aleksandra Sasnoviča un čehiete Kateržina Siņakova, kuras izslēdza ar otro numuru izlikto Kanādas-Jaunzēlandes duetu Gabrielu Dabrovski/Erinu Routlifu - 6:4, 2:6, 10-8.

Kā jau ziņots, pagājušajā nedēļā Ostapenko/Kičenoka triumfēja Brisbenas "WTA 500".

Izmantotie resursi:
wtatennis.com