Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2961, Did:0, useCase: 3

Ostapenko: "Šoreiz trofeja ir daudz jaukāka nekā pirms dažiem gadiem"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Ostapenko: "Šoreiz trofeja ir daudz jaukāka nekā pirms dažiem gadiem"
Aļona Ostapenko ar komandu. Foto: ladieslinz.at

Austrijas pilsētā Lincā aizvadītajā "WTA 500" finālā svētdien triumfēja Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko. Apbalvošanā mūsu sportiste atzina, ka šoreiz trofeja ir daudz jaukāka nekā 2019. gadā, kad nācās piekāpties finālā.

"Šī nav mana pirmā reize Lincā. Pirms dažiem gadiem man patika būt finālā, taču neieguvu [galveno] trofeju," apbalvošanas ceremonijā teica Aļona Ostapenko. "Domāju, ka šogad trofeja ir tik daudz jaukāka. Un esmu ļoti priecīga, ka to ieguvu."

2019. gada Lincas turnīrā Ostapenko piekāpās amerikānietei Koko Gofai (3:6, 6:1, 2:6). Toreiz trofejas bija daudz pieticīgākas [foto].

Latvijas tenisiste tagad arī pateicās skatītājiem ar spēļu apmeklēšanu, pretiniecei par spēli, savai komandai par atbalstu, kā arī turnīra organizatoriem un sponsoriem.

Izmantotie resursi:

Video: WTA / The Tennis Letter