Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2961, Did:0, useCase: 3

Ostapenko/Kičenoka Pekinā atzīst mājinieču pārākumu

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Ostapenko/Kičenoka Pekinā atzīst mājinieču pārākumu
Aļona Ostapenko un Ludmila Kičenoka. Foto: Jimmie48 / WTA

Ķīnas galvaspilsētā Pekinā risinās "WTA 1000" turnīrs uz cietā seguma. Latvijas-Ukrainas tandēms Aļona Ostapenko un Ludmila Kičenoka šodien zaudēja (1:6, 3:6) pirmās kārtas cīņā, kur pretī stājās Ķīnas duets Sjiju Vana un Jue Juaņa.

Spēle notika maznozīmīgā laukumā. Visas skatītāju vietas bija aizpildītas, turklāt cilvēki lielā skaitā skatījās no blakus laukumiem aiz sētas.

Mačs sākās arī piekāpšanos Ostapenko serves geimā (0:1), arī Kičenokas nogriežņa izšķirošajā epizodē tika piedzīvots zaudējums - 0:3. Juaņas geimā mūsējās neizmantoja divas breika iespējas, tādējādi rezultāts kļuva 0:4. Pirmajā setā sanāca 1:6.

→ → Nākamā seta sākumā Ostapenko noturēja servi (1:1), bet turpinājumā rezultāts kļuva 1:4, 2:4 un 2:5. Kičenokas geima izšķirošajā epizodē Ostapenko triumfēja pie tīkla - 3:5. Ukrainiete sarūpēja nākamo punktu, Juaņa iesita tīklā un izpildīja eisu, Latvijas tenisiste izsita autā (30-30), Kičenoka zaudēja ilgā izspēlē (uzreiz divas mačbumbas), ilga izspēle noslēdzās ar ukrainietes panākumu (40-40, mačbumba), bet tad Ostapenko sita pāri laukumam. Otrajā setā 3:6.

2022. gada vasarā Ostapenko/Kičenoka daudzreiz mocījās pret nomināli vājākām pretiniecēm, toties sakrāja ļoti iespaidīgu bilanci taibreikos (13-1). Pēc tam taibreiku zvaigznes apdzisa, līdz ar to rezultāti kļuva ievērojami sliktāki.

Pēdējā laikā Latvijas-Ukrainas duets uzrāda sliktu bilanci pret turnīru mājiniecēm.

Dubultspēļu pirmās kārtas zaudētājām Pekinā pienākas 23 000 ASV dolāru naudas balva, savukārt otrajā kārtā iekļuvušajām - 34 500.

3. oktobrī vienspēļu 1/8 finālā Aļona Ostapenko spēlēs, visticamāk, pret amerikānieti Džesiku Pegulu (WTA 4.).

Izmantotie resursi:
wtatennis.com

     [+] [-]

, 2023-10-02 15:13, pirms 7 mēnešiem
Dubultspeles nupatas smagi zaudeja Kinietem, kuras atbilstija parpilditas tribines. Izteikti vaji nospeleja Kichenoka, kas nepartraukti kludijas. Kinietes, kas atskiriba no Kichenokas, regulari spele vienspelu machos un ir labaa formaa, to redzot, tik sita uz Kichenoku, kas pilnigi nebija gatava spelei...Sen jau OSTAPENKO butu japadoma par dubultspelu partneres mainu!

     [+] [-]

, 2023-10-02 15:16, pirms 7 mēnešiem
Mirjama Bleja jau kārtējo reizi nozog Jeļenai Ostapenko uzvaru ar savu nekompetento tiesāšanu. Tur kur tās mājiniecēm bija tīri uzvarētas izspēles un gūti punkti, tur tā Ostapenko un Kičenokai tās bija nepiespiestās kļūdas un zaudētie punkti. Pagalam aplami Mirjama Bleja tiesāja šo maču. Dubultspēlēs tādas nepiespiestās kļūdas tikpat kā neeksistē jo bumbiņai ir pilnībā jāpamet laukums vai arī jāielido tīklā lai tā skaitītos kā nepiespiestā kļūda un punkts pretiniekam. Mirjama Bleja to nesaprata un tas bija izšķirošais faktors šajā mačā. Mirjama Bleja ir ļoti skaista sieviete, bet bez smadzenēm un acīm diemžēl.
.

     [+] [-]

, 2023-10-02 15:17, pirms 7 mēnešiem
Regbists rakstīja: Dubultspeles nupatas smagi zaudeja Kinietem, kuras atbilstija parpilditas tribines. Izteikti vaji nospeleja Kichenoka, kas nepartraukti kludijas. Kinietes, kas atskiriba no Kichenokas, regulari spele vienspelu machos un ir labaa formaa, to redzot, tik sita uz Kichenoku, kas pilnigi nebija gatava spelei...Sen jau OSTAPENKO butu japadoma par dubultspelu partneres mainu!
Mirjama Bleja vāji pietiesāja šo maču. Izteikti vāji.

     [+] [-]

, 2023-10-02 15:35, pirms 7 mēnešiem
Ostapenko vajadzētu pamainīt dubultspēļu partneri, bet uz tādu kura regulāri piedalās gan dubultspēlēs gan vienspēlēs. Piemēram Marta Kostjuka, Karolīna Garsija vai Dajana Jastremska būtu labi varianti, jo viņas tikpat kā vienmēr piedalās gan vienspēlēs gan dubultspēlēs.