Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2961, Did:0, useCase: 3

Ostapenko: "Tausonei bija liela priekšrocība, bet lepojos ar to, kā cīnījos"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Ostapenko: "Tausonei bija liela priekšrocība, bet lepojos ar to, kā cīnījos"
Aļona Ostapenko. Foto: Jimmie48 / WTA

Austrijas ziemeļu pilsētā Lincā notiekošajā "WTA 500" turnīrā Latvijas tenisa līdere Aļona Ostapenko šonakt triumfēja 1/8 finālā. Uzvarētāja atzīst, ka šajā mačā nebija tajā labākajā situācijā, tāpēc vēl jo lielāks prieks par panākumu.

Latvijas tenisiste pieveica dānieti Klāru Tausoni - 3:6, 6:4, 7:6(7). "Viņa aizvadīja lielisku maču, bet es nebiju labākajā situācijā, jo tikko ierados no Austrālijas. Bet ļoti lepojos ar to, kā cīnījos līdz pēdējam punktam," saka Aļona Ostapenko un vēršas pie skatītājiem. "Paldies, ka atnācāt un palikāt tik vēlu. Danke schön [liels paldies]."

Kā izdevās pielāgoties atšķirīgajiem apstākļiem šajā laukumā? "Tas ir ļoti sarežģīti. Šis laukums ļoti atšķiras no Austrālijas laukuma. Man pat īsti nebija iespējas šeit patrenēties, bet mana pretiniece te bija nospēlējusi jau trīs mačus. Tādējādi viņai bija liela priekšrocība, bet esmu ļoti apmierināta ar to, kā es cīnījos, kaut gan nebija tā labākā situācija," norāda mūsu sportiste. "Tas ir tas, ko topspēlētājas dara, cenšoties būt spēcīgākas un labākas."

Cīņa beidzās jau pēc pusnakts. "Vēlreiz paldies, ka atnācāt un palikāt tik vēlu," uzvarētāja vēršas pie skatītājiem. "Zinu, ka tas nav viegli - rīt ir darbadiena. Bet, cerams, izbaudījāt maču!"

Izmantotie resursi:

Video: WTA

     [+] [-]

, 2024-02-02 09:57, pirms 5 mēnešiem
Super !!!

     [+] [-]

, 2024-02-02 12:03, pirms 5 mēnešiem
Ostapenko palaimējās, tika cauri ar izbīli.

     [+] [-]

, 2024-02-02 19:32, pirms 5 mēnešiem
Malacīte Aļona! Skarbi gāja ar zaķzobi dānieti...