Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2961, Did:0, useCase: 3

Ostapenko demonstrē vācu valodas prasmes un neslēpj vēlmi iegūt Lincas trofeju

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Ostapenko demonstrē vācu valodas prasmes un neslēpj vēlmi iegūt Lincas trofeju
Aļona Ostapenko ar "WTA 500" trofeju. Foto: Adelaide International

Austrijas ziemeļu pilsētā Lincā notiekošajā "WTA 500" Latvijas tenisa līdere Aļona Ostapenko šovakar sasniedza pusfinālu. Uzvarētāja atklāja, ka patīk spīguļojošas lietas.

Ceturtdaļfinālā mūsu sportiste pieveica Lielbritānijas pārstāvi Džodiju Baridžu - 6:1, 6:2. "Viņa ir lieliska spēlētāja ar labu servi, taču biju gatava cīņai un nedevu viņai iespējas spēlēt savu spēli," norāda Latvijas tenisiste un vēršas pie skatītājiem. "Ļoti jauki, ka atnāca tik daudz cilvēku. Paldies par ierašanos un manis atbalstīšanu! Danke schön [liels paldies]."

Dzirdu, ka mazliet runā vāciski. Vai ir vēl kas, ar ko vari padalīties vācu valodā? "Ich bin Jelena [es esmu Jeļena]. Tas varbūt arī viss," saka Aļona Ostapenko. "Mēģinu mācīties kādas valodas. Protams, tas nav viegli, bet cenšos."

Tev patīkot dimanti. Turnīra trofejai varbūt nav īsti dimanti, bet gan "Swarovski" kristāli. Kāda ir tava motivācija šo trofeju turēt rokās jau svētdien? "Tā ir tik brīnišķīga trofeja. Ko tādu es ļoti vēlos, jo man patīk spīguļojošas lietas," saka spēlētāja. "Protams, tā ir papildu motivācija, taču centīšos nelikt uz sevi spiedienu. Tas nav viegli, jo nesen ierados no Austrālijas un neesmu labākajā situācijā. Bet lepojos ar to, kā es cīnos."

3. februārī pēc plkst. 16.30 pusfinālā pretī stāsies Anastasija Pavļučenkova (#42), kura šovakar ar 6:3 un 6:2 pieveica "Australian Open" dubultspēļu čempioni, beļģieti Elīzu Mertensu (#26).

Izmantotie resursi:

Video: WTA

  -2 [+] [-]

, 2024-02-03 00:53, pirms pusgada
Četri vārdi , baigās nu prasmes . 🤦🏻‍♂️🤢

  -1 [+] [-]

, 2024-02-03 02:43, pirms pusgada
Auf der Heide blüht ein kleines Blümelein
und das heißt Erika.

     [+] [-]

, 2024-02-03 07:12, pirms pusgada
Nu, manā laikā tās bija 2 svešvalodas kuras mēs skolā mācījāmies: Krievu un Vācu!
vajadzētu jau tā kā prast!
Angļu valodu es pats iemācījos hobija pēc, tāpat arī Jelena drosi vien!

  +1 [+] [-]

, 2024-02-03 09:41, pirms pusgada
oxa rakstīja: Nu, manā laikā tās bija 2 svešvalodas kuras mēs skolā mācījāmies: Krievu un Vācu!
vajadzētu jau tā kā prast!
Angļu valodu es pats iemācījos hobija pēc, tāpat arī Jelena drosi vien!
A Tev prātā neienāk, Ka Ostapenko ir tikai 26 gadus veca? Gudrītis atradies. Plus viņa ir profesionāla sportiste un viņai nav laika mācīties jaunas valodas, Tu klaun. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

     [+] [-]

, 2024-02-03 10:49, pirms pusgada
Vajadzēja vēl nodungot Eins zwei Policei. Birģeri būtu starā.