Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:778, Did:0, useCase: 3

Zverevs trīs stundās nokārto ceturto "French Open" pusfinālu pēc kārtas

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Zverevs trīs stundās nokārto ceturto "French Open" pusfinālu pēc kārtas
Aleksandrs Zverevs. Foto: Reuters/Scanpix

Par "French Open" ceturto pusfinālistu kļuvis Vācijas tenisists Aleksandrs Zverevs, kurš nepilnas trīs stundas ilgušā duelī ar 6:4, 7:6(5), 6:4 pārspēja Aleksu de Minoru. Zverevam tas būs ceturtais Parīzes pusfināls pēc kārtas.

Cīņas liktenis izšķīrās otrajā setā, kad Aleksandrs Zverevs pēc breika pārsvara izsēšanas bija spiests atspēlēt setbumbu. 11 sitienu izspēlē viņš piespieda pretinieku kļūdīties, turpinājumā uzvarot taibreikā. Tiesa, arī taibreiks bija satraucošiem pavērsieniem pilns, jo Alekss de Minors ieguva 5:3 pārsvaru. Taču Zverevs atbildēja ar četrām uzvarētām izspēlēm pēc kārtas, iegūstot divu setu handikapu.

Ar ceturto numuru izliktais Zverevs sasniedzis ceturto "French Open" pusfinālu pēc kārtas, bet finālā vācietis nav spēlējis. Zaudēts Rafaelam Nadalam, Stefanosam Cicipasam un pērn – norvēģim Kasperam Rūdam, kurš būs Zvereva pretinieks piektdienas vakarā. Pirms gada Rūds uzvarēja trīs setos, turklāt punktu viņš pielika ar 6:0.

Pirms Parīzes triumfējis Romā, Zverevs sakrājis 11 uzvarētu spēļu sēriju uz māla seguma. Dueļos starp Zverevu un Rūdu bilance ir 2-2, bet norvēģis bijis pārāks divos nesenākajos mačos.

Otrā pusfinālā piektdien spēkosies spānis Karloss Alkarass un itālis Janniks Sinners, kurš nākamajā nedēļā kļūs par ATP pasaules ranga pirmo numuru. Pagājušā gada "French Open" čempions Novaks Džokovičs no turnīra izstājās savainojuma dēļ, tādējādi ļaujot Rūdam pusfinālu sasniegt bez cīņas ceturtdaļfinālā.

  +1 [+] [-]

, 2024-06-06 08:34, pirms 3 nedēļām
Laikam jau neprognozējami.
It kā Karlito ir favorīts gan 1/2, gan pasākumā kopumā, taču Sinners arī jaudīgs.
Mandomāt, turnīta uzvarētājs iznāks no Alkarass/Sinners 1/2 pāra.

     [+] [-]

, 2024-06-06 12:55, pirms 2 nedēļām
Piekriitu,ka taa vajadzeetu notikt, ja par alkarasu man nebija paarsteigums, tad sinnera paarliecinosa speele loti simpatizee,

     [+] [-]

, 2024-06-06 13:15, pirms 2 nedēļām
Saša šogad soļos tālāk, iespējams, līdz galam. Alkatrazam nav bijuši samērīgi pretinieki, bet nu slideni ko prognozēt, nav jau tur autsaideri komandā, lai nesagatavotos labai spēlei. Ceram uz labu 5-seteri.

     [+] [-]

, 2024-06-06 13:16, pirms 2 nedēļām
ZviedruRolle rakstīja: Piekriitu,ka taa vajadzeetu notikt, ja par alkarasu man nebija paarsteigums, tad sinnera paarliecinosa speele loti simpatizee,
Sinners jau Alkarazu ir sasistis ne vienu reizi vien.
It kā segums ir spānim parocīgāks, bet, nu, skaidrs, ka Sinners jau pirms spēles nebūs nomīzis.