Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1392, Did:0, useCase: 3

Klijstersa gatava aizstāvēt "Australian Open" titulu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Klijstersa gatava aizstāvēt "Australian Open" titulu
Kima Klijstersa
Foto: Reuters/Scanpix

Pašreizējā "Australian Open" sieviešu vienspēļu turnīra čempione, beļģiete Kima Klijstersa, turnīra priekšvakarā atzinusi, ka jūtas labi un veselības bažām pamata neesot.

"Izlaidu pagājušās sezonas otro pusi, gandrīz visus turnīrus Amerikā, taču starpsezonā esmu smagi strādājusi. Tāpēc jūtos gatava aizstāvēt savu titulu," divas dienas pirms "Australian Open" sākuma izteikusies pagājušā gada čempione Kima Klijstersa.

Klijstersu izloze nav lutinājusi. Ja pirmās divas kārtas "uz papīra" izskatās vieglas, tad jau 4. kārtā viņai pretī var iziet Na Lī, kuru Kima apspēlēja pagājušā gada finālā. Beļģietes zara pusē ir arī ranga līdere Karolīna Vozņacki.

Klijstersa pagājušajā nedēļā gurna savainojuma dēļ izstājās no Brisbenas turnīra, taču ir pārliecināta, ka ar veselību viss esot kārtībā, tāpēc bažām par nespēlēšanu Melburnā pamata nav.

28 gadus vecā Klijstera izcīnījusi četrus "Grand Slam" titulus vienspēlēs. Bez jau pieminētās pagājušā gada uzvaras Melburnā beļģietei ir arī trīs "US Open" tituli – 2005., 2009. un 2010. gadā.

Bukmeikeru vērtējumā Klijstersa ar 8.00 koeficientu ir trešā favorīte aiz Petras Kvitovas (4.00) un Serēnas Viljamsas (5.70).

Izmantotie resursi:
Sky Sports | Sport News