Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1392, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Džokovičs nezina, vai savainojuma dēļ spēlēs ceturtajā kārtā pret Raoniču

Džokovičs nezina, vai savainojuma dēļ spēlēs ceturtajā kārtā pret Raoniču
Novaks Džokovičs Foto: AFP/Scanpix

Ranga pirmais numurs serbs Novaks Džokovičs pirmajā ''Grand Slam'' turnīrā ''Australian Open'' trešajā kārtā tikai piecos setos spēja pārspēt ASV tenisistu Teiloru Fricu. Spēles gaitā tenisists guva savainojumu, kas, iespējams, liegs Džokovičam aizvadīt ceturtās kārtas maču pret Milošu Raoniču.

''Australian Open'' trešās kārtas mačā Novaks Džokovičs piecos setos pārspēja amerikānieti Teiloru Fricu ar 7-6 (7-1), 6-4, 3-6, 4-6, 6-2. Ceturtajā kārtā Džokovičam būs jāspēkojas pret 14. ranga numuru Milošu Raoniču, taču šobrīd nav zināms, vai spēle notiks, jo serbs uzvarā pret Fricu guva savainojumu.

''Šī bija viena no manām nozīmīgākajām uzvarām. Nav svarīgi, pret ko izcīnīju panākumu, bet to izdarīt šādos apstākļos ir īpaši. Trešajā un ceturtajā setā es tikai servēju un nevarēju neko vairāk izdarīt. Centos turēties spēlē. Cerēju, ka paliks labāk un ceturtā seta beigās tā arī bija.''

Lai arī mačs sākās ar līdz 8000 skatītājiem tribīnēs, bet tas noslēdzās pie tukšām skatītāju rindām, jo visiem līdzjutējiem līdz 23:30 bija jābūt mājsēdē: ''Zinājām, ka pusnaktī skatītāji varētu vairs nebūt. Žēl, ka nevarējām noslēgt maču ar līdzjutējiem, jo tie noteikti šo cīņu izbaudīja.''

Kā zināms ''Australian Open'' no latviešu tenisistiem piedalījās divas dāmas - Anastasija Sevastova un Aļona Ostapenko, kas piedzīvoja zaudējumus jau pirmajā kārtā.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/tennis/56...


, 2021-02-12 22:50, pirms 3 gadiem
neticu viņam...
, 2021-02-12 23:40, pirms 3 gadiem
Cilvékiem ir jãtic. . .
Janniks Sinners. Foto: AFP/Scanpix
25

Sinners glābjas no 0-2 un triumfē savā pirmajā Grand Slam finālā

Prestižā tenisa turnīra "Australian Open" vīriešu vienspēļu finālā tikās divi tenisisti, kuri Melburnā vēl nebija triumfējuši, un 22 gadus vecais itālietis Janniks Sinners piecu setu un nepilnu četru stundu cīņā pārspēja trešo Melburnas finālu zaudējušo Daņiilu Medvedevu – 3:6, 3:6, 6:4, 6:4, 6:3.
"Australian Open" fināla dalībnieces - Elīza Mertensa, Suvei Sei, Ludmila Kičenoka, Aļona Ostapenko. Foto: AFP/Scanpix
17

Ostapenko/Kičenoka piekāpjas "Australian Open" finālā

Melburnā tuvojas noslēgumam "Australian Open". Šodienas finālā Latvijas-Ukrainas tandēms Aļona Ostapenko/Ludmila Kičenoka (#11) zaudēja ar otro numuru izsētajam Beļģijas-Taivānas duetam Elīzai Mertensai/Suvei Sei - 1:6, 5:7.
Foto: EPA/Scanpix
2

Bopanna un Ebdens Austrālijas atklātajā tenisa čempionātā uzvar dubultspēlēs

LETA. Internacionālais duets Rohens Bopanna un Metjū Ebdens sestdien Melburnā kļuva par Austrālijas atklātā čempionāta uzvarētājiem vīriešu dubultspēlē.