Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Klijstersa sāk ar pārliecinošu uzvaru

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Klijstersa sāk ar pārliecinošu uzvaru
Kima Klijstersa
Foto: AP

Ar pārliecinošām favorīšu uzvarām šodien sācies „US Open” tenisa turnīrs. 2005. gada čempione Kima Klijstersa pirmās kārtas pretinieci Viktoriju Kutuzovu sagrāva ar 6:1, 6:1, tāpat graujošas uzvaras arī Viktorijai Azarenkai, Agneškai Radvanskai un Marijai Kiriļenko.

Laika apstākļi šodien Ņujorkā ir lieliski un bez aizķeršanās varēja startēt „US Open” tenisa turnīrs. Kopumā šodien paredzēts aizvadīt 56 spēles, no kurām vairākas jau beigušās.

Kā pirmā otro kārtu sasniedza mājiniece Vanja Kinga, kurai pret baltkrievieti Anastasiju Jakimovu vajadzēja aizvadīt tikai trīs geimus (2:1), kad Jakimova izstājās savainojuma dēļ. Nedaudz vēlāk otro kārtu sasniedza arī vairākas favorītes – ar 8. numuru izliktā baltkrieviete Viktorija Azarenka ar 6:1, 6:1 sagrāva Aleksandru Dulgeru (Rumānija), bet ar 12. numuru izliktā poliete Agneška Radvanska ar 6:1, 6:2 pieveica austrieti Patrīsiju Mairu.

Ļoti pārliecinoši turnīru uzsākusi arī 2005. gada čempione Kima Klijstersa, kurai bija vajadzīga tikai 54 minūtes, lai ar 6:1, 6:1 pārspētu Viktoriju Kutuzovu no Ukrainas. Mačā beļģiete izpildīja septiņus eisus un ne reizi nezaudēja savu servi.

Izmantotie resursi:
usopen.org

  +2 [+] [-]

, 2009-08-31 19:59, pirms 15 gadiem
ideali, masha un kima labakas..