Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Junioru dubultspēļu tituli Nīderlandei un Slovākijai

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Junioru dubultspēļu tituli Nīderlandei un Slovākijai
Foto: AP/Scanpix

Šorīt noslēgušies „Australian Open” junioru dubultspēļu turnīri. Puišiem par uzvarētājiem kļuva Nīderlandes jaunā maiņa – Džastins Elevelds un Janiks Lupesku, bet meitenēm triumfs slovākietēm Janai Čepelovai un Šantalai Skamlovai.

Junioru turnīriem Melburnā šogad bija pievērsta arī pastiprināta Latvijas uzmanība, jo tajos startēja arī divi mūsējie – Artūrs Kazijevs un Miķelis Lībietis. Vienspēļu turnīrā abi puiši zaudēja pirmajā kārtā, bet dubultspēlēs zaudēja dramatiskā ceturtdaļfināla mačā. Viņu pāridarītāji, austrālieši Džeisons Kublers un Bendžamins Mičels gan arī finālā netika, jo zaudēja nākamajiem čempioniem, Nīderlandes tenisistiem Džastinam Eleveldam un Janikam Lupesku (3:6, 0:6). Arī finālā Nīderlandes jaunā maiņa nebija apturama – divos setos ar 6:4, 6:4 tika uzveikti ar 2. numuru izliktie vācieši Kevins Kravics un Dominiks Šulcs.

Meiteņu dubultspēļu (un arī vienspēļu) turnīrā Latvija nebija pārstāvēta, bet šodienas finālā tikās ar 1. numuru izliktais Ungārijas/Kanādas duets Timeja Baboša un Gabriela Dabrovski pret slovākietēm Janu Čepelovu un Šantalu Skamlovu. Arī šajā cīņā uzvarēja turnīrā neizliktais duets – 7:6(1), 6:2 slovākiešu labā.

Rīt noskaidrosim uzvarētājus arī junioru vienspēlēs. Puišiem par galveno balvu sacentīsies austrālietis Šons Bermans un brazīlietis Tjago Fernandešs, bet meitenēm čehiete Karolīna Pliskova un jaunā Lielbritānijas cerība Lora Robsone. Tieši Robsone ir vienīgā no šī četrinieka, kuras kontā jau ir kāds junioru „Grand Slam” tituls.

Izmantotie resursi:
australianopen.com

     [+] [-]

, 2010-01-29 14:10, pirms 14 gadiem
Nedomāju,ka mūsu čaļi dubultspēlē būtu daudz vājāki par nīderlandiešiem.Uzvaras kausu vienā vai otrā pusē var nosvērt katrs sīkums.Viens no tādiem ir profesionāla trenera trūkums mūsu puišiem.Dažam tēvam laikam jānoliek malā savas trenera ambīcijas un jāmeklē dēlam īsts treneris.