Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Vozņacki uzvar Ņūheivenā; Lisicki - Dalasā

Andrejs Siliņš

Vozņacki uzvar Ņūheivenā; Lisicki - Dalasā
Karolīna Vozņacki pēc triumfa Ņūheivenā
Foto: AFP/Scanpix

Par WTA Ņūheivenas turnīra uzvarētāju aizvadītajā naktī kļuva pasaules pirmā rakete Karolīna Vozņacki, kura finālā ar 6:4, 6:1 pārspēja čehieti Petru Cetkovsku (WTA 40.). Savukārt Dalasas WTA "International" sieviešu vienspēļu turnīrs naktī uz svētdienu noslēdzās ar vācietes Sabīnes Lisicki (WTA 23.) triumfu. Finālā divos setos ar 6:2, 6:1 pārspēta francūziete Aravena Rezai (WTA 114.).

Pēc nesekmīgajiem startiem Toronto un Sinsinati pasaules līdere Vozņacki atgriezās vietā, kur jau trīs reizes pēc kārtas iepriekš bija svinējusi uzvaras - Ņūheivenā. Izsēta ar pirmo numuru arī šogad, Vozņacki attaisnoja savu favorītes statusu un ceturto gadu pēc kārtas izcīnīja čempiones titulu šajā turnīrā. Šoreiz finālā pretī stājās čehiete Cetkovska, kas nopietnu pretestību spēja izrādīt tikai mača sākumā. Uzvarai pirmajā setā ar 6:4 sekoja 6:1 otrajā, un Vozņacki triumfēja visā turnīrā.

"Svarīgi bija labi iesākt otro setu. Vēlējos iegūt vadību, un tas izdevās. Tad atlika nezaudēt koncentrēšanos un neļaut viņai atgūties," finālmaču atcerējās Vozņacki. "Man šeit patīk. Neticami, ka esmu šeit jau ceturto reizi. Jūtos labā formā un gaidu "US Open"."

Sagaidāms, ka Cetkovska, kura pagājušajā nedēļā sasniedza augstāko vietu rangā savā karjerā (40.), jaunnedēļ iekļūs arī pasaules labāko 35 tenisistu skaitā.

Tikmēr Dalasā, kur pirmajām četrām izsētajām tenisistēm netika pat ceturtdaļfinālā, par uzvarētāju kļuva Vācijas 21 gadu vecā sportiste Sabīne Lisicki. Finālā Lisicki pārspēja Rezai no Francijas - 6:2, 6:1. Šis bija Lisicki trešais WTA turnīru tituls. Uz "US Open" vāciete dosies ar 22 uzvarām pēdējos 26 mačos.

Izmantotie resursi:
Tennis | WTA tennis rankings & scores |...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-08-28 10:58, pirms 13 gadiem
šoreiz Rorija klātbūtne netraucēja prieks ka Karolīna pamazām sāk atgūt savu formu, bet nu uz USopen jabūt gatavai uz 100 % ja grib tālu tikt! Lai veicas!