Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Nadals sezonu turpina nevainojami un Akapulko tiek pie 91. titula karjerā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Nadals sezonu turpina nevainojami un Akapulko tiek pie 91. titula karjerā
Rafaels Nadals. Foto: Reuters/Scanpix

Par Akapulko ''ATP 500'' sērijas turnīra uzvarētāju ceturto reizi karjerā kļuvis Rafaels Nadals (#5), kurš divos setos apspēlēja Lielbritānijas pirmo raketi Kameronu Noriju (#12) - 6:4, 6:4. Spānijas tenisists izcīnīja 91. ATP līmeņa titulu karjerā.

• Pirmā seta piektajā geimā Nadals pie Norija serves ieguva divas breikbumbas, izmantojot jau pirmo. Tā arī bija vienīgā breika iespēja visā setā, spānim pārliecinoši noturot savu servi un uzvarot setā ar 6:4.

• Nadals otrā seta ievadā uzreiz lauza Norija servi, tomēr brits atspēlējās. Izšķirošo lūzumu mačā spānis panāca, uzvarot trīs geimus pēc kārtas, kuros divreiz lauza Norija servi un no 2:2 panāca 5:2. Lielbritānijas pirmā rakete vienu breiku atspēlēja, bet desmitajā geimā Nadals pārliecinoši izservēja maču un kļuva par Akapulko čempionu.

• 35 gadus vecais Rafaels Nadals sezonu sācis ar 15 uzvarām pēc kārtas un trīs čempiontituliem. Spānis triumfēja sezonas pirmajā Grand Slam turnīrā ''Australian Open'', iepriekš uzvarot arī Melburnā notiekošajā ''Summer Set 1''. Nu Nadals izcīnījis ceturto karjeras titulu ''Mexican Open''. Šis ir labākais sezonas sākums spāņa karjerā.

• Pirmdienas rangā Nadals ieņems ceturto pozīciju, apsteidzot Stefanosu Cicipasu no Grieķijas.

Spēles statistika

StatistikaNadalsNorijs
Netveramas serves34
Dubultkļūdas02
1. serve79%68%
1. serves punkti71%60%
2. serves punkti42%47%
Breikbumbas4/52/5
Punkti6353