Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Nadalam paredzētas ceļgala pārbaudes

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Nadalam paredzētas ceļgala pārbaudes
Rafaels Nadals
Foto: AFP/Scanpix

ATP ranga vicelīderis Rafaels Nadals Spānijā veiks savainotā ceļgala pārbaudes, lai noskaidrotu, cik nopietns ir vakar Melburnā gūtais savainojums, kura dēļ viņš nebija spējīgs aizstāvēt pērn izcīnoto titulu.

Vakar ceturtdaļfināla spēlē pret Endiju Mareju Nadals pēc zaudētiem pirmiem diviem setiem trešajā atradās iedzinējos ar 0:3, kad mača laikā gūtā ceļgala savainojuma dēļ nebija spējīgs turpināt spēli. Ceļgala traumas dēļ Nadals izlaidi pusi pērnās sezonas, un izskatās, ka arī šosezon spānis piespiedu kārtā kādu laiku iztiks bez tenisa.

''Pašlaik vēl nav skaidrs, cik nopietns ir savainojums, bet zināms tas, ka šis ir pavisam cits savainojums - kaut kas līdz šim vēl nebijis. Izstāšanās bija pareizais lēmums,'' sarunā ar medijiem teica Nadala tēvocis Tonijs.

Izmantotie resursi:
AP

     [+] [-]

, 2010-01-28 11:06, pirms 14 gadiem
Turies,Rafa!Sanemies,viss bus labi!