Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Bartoli Vimbldonas turnīrs beidzies

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Bartoli Vimbldonas turnīrs beidzies
Frančeska Skjavone
Foto: AFP

Vimldonas sieviešu turnīrā šodien 4.kārtu nav spējušas sasniegt trīs izliktās tenisistes – zaudējumus piedzīvoja gan Mariona Bartoli, gan Dominika Cibulkova, bet Vera Zvonarjova traumas dēļ izstājusies.

Pēc vakar aizvadītās salīdzinoši mierīgās dienas, kad sieviešu vienspēļu turnīrā nenotika nekādi ievērojami pārsteigumi, šodien tika sākta 3.kārtas izspēle un trim izliktajām tenisistēm nav izdevies iekļūt 4.kārtā. Jau pirms cīņas izstājās krieviete Vera Zvonarjova, kurai nav spējusi atgūties no potītes savainojuma, līdz ar to viegli tālāk tika francūziete Virdžīnija Razano.

Sliktāk klājās citai Francijas pārstāvei. 2007.gada fināliste Mariona Bartoli spēlēja pret itālieti Fračesku Skjavoni. Pirmajā setā abām tenisistēm bija iespēja ar savu servi panākt uzvaru, taču nevienai tas neizdevās, bet taibreikā līdzīgā spēlē nedaudz labāka bija Skjavone. No labām pozīcijām zaudējusi pirmo setu, Bartoli bija pavisam bezspēcīga otrajā setā, zaudējot ar 0:6. Skjavone 4.kārtā tiksies ar Razano. Turnīrs beidzies arī ar 14.numuru izliktajai slovākietei Dominikai Cibulkovai, kura trīs setos atzina krievietes Jeļenas Vesņinas pārākumu.

4.kārtu sasniegusi 2003. gada čempione Serēna Viljamsa, kura divos setos ar 6:3, 6:4 pārspēja Robertu Vinči. Nākamajā kārtā viņa sacentīsies ar Danielu Hantuhovu, kura nepārliecinoši tika galā ar japānieti Ai Sugijamu – 6:4, 6:3. Tikmēr ļoti viegla uzvara Jeļenai Dementjevai, kura spēlē pret savu tautieti Reginu Kuļikovu zaudēja tikai trīs geimus – 6:1, 6:2.

Vimbldona, sieviešu vienspēles

3.kārtas rezultāti
(2) Serēna Viljamsa – Roberta Vinči 6:3, 6:4
(4) Jeļena Dementjeva – Regina Kuļikova 6:1, 6:2
(26) Virdžinija Razano – (7) Vera Zvonarjova (bez cīņas)
(8) Viktorija Azarenka – Sorana Kirsteja 7:6(2), 6:3
(10) Nadja Petrova – Žizela Dulko 3:6, 6:3, 6:4
Frančeska Skjavone – (12) Mariona Bartoli 7:6(5), 6:0
Jeļena Vesņina – (14) Dominika Cibulkova 7:5, 4:6, 6:4
Daniela Hantuhova – Ai Sugijama 6:4, 6:3

Rītdienas spēles
(1) Dinara Safina – Kristena Flipkensa
(3) Venusa Viljamsa – Karla Suareza Navarro
(5) Svetlana Kuzņecova – Sabīne Lisicki
(6) Jeļena Jankoviča – Melānija Oudina
(9) Karolīna Vozņacki – (20) Anabela Medina Garigesa
(11) Agņeška Radvanska – (19) Li Na
(13) Ana Ivanoviča – (18) Samanta Stosura
(15) Flavija Penneta – (17) Amēlija Moresmo

Izmantotie resursi:
wimbledon.org

Slēpts komentārs: rikkyy bobyy
Slēpts komentārs: rikkyy bobyy
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja