Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Marejs: "Neesmu pelnījis Federera līmeņa atvadas"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Marejs: "Neesmu pelnījis Federera līmeņa atvadas"
Endijs Marejs. Foto: AFP/Scanpix

Trīs "Grand Slam" titulu īpašnieks un bijušais pasaules ranga līderis Endijs Marejs atzinis, ka Rodžera Federera atvadas no tenisa nav likušas viņam pašam pārdomāt karjeras turpinājumu un ka viņš nav pelnījis Federera līmeņa atvadas.

35 gadus vecais Endijs Marejs 2019. gadā gūžas savainojuma dēļ bija spiests domāt par karjeras beigām, taču skotam izdevās atgriezties apritē. Nedēļas nogalē viņš pārstāvēja Eiropas izlasi, kas pirmo reizi zaudēja Leivera kausā Pasaules izlasei.

Leivera kausā piedalījās arī Rodžers Federers, kurš lika punktu 25 gadus ilgušajai profesionāļa karjerai, aizvadot dubultspēli kopā ar Rafaelu Nadalu. Svētdien Federers vēlreiz atgriezās kortā, bet ne lai spēlētu – viņš teica uzrunu Londonā sanākušajiem līdzjutējiem.

"Man netiks sarīkotas tādas atvadas, un neesmu arī tādas pelnījis," teica Marejs. "Rodžers bija pelnījis šādu vakaru, un to īpašāku padarīja cilvēki, kuri bija ieradušies."

"Es droši vien paziņošu, kad grasīšos aizvadīt karjeras pēdējo turnīru, taču – kad tas būs, es nezinu. Varu spēlēt augstākajā līmenī un fiziski jūtos labi, sacenšoties ar labākajiem spēlētājiem," pauda Marejs.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/tennis/63...