Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Portorožas finālā Safina un Erani

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Portorožas finālā Safina un Erani
Sāra Erani
Foto: AP

Noskaidrotas finālistes Slovēnijas pilsētas Portorožas WTA vienspēļu tenisa turnīrā. Par galveno balvu rīt sacentīsies pērnā gada čempione, itāliete Sāra Erani un WTA ranga līdere un šī turnīra galvenā favorīte Dinara Safina.

Portorožā (Slovēnija) šonedēļ norisinās WTA „International” sērijas tenisa turnīrs ar balvu fondu 220 000 ASV dolāru. Mači tur norisinās uz hard seguma un lielāka daļa spēļu tiek aizvadītas vēlu vakarā mākslīgā apgaismojumā. Turnīra galveno favorīšu vidū bija krieviete Dinara Safina, spāniete Anabela Medina Garigesa un igauniete Kaja Kanepi, ta;cu ne Spānijas, ne Igaunijas tenisistēm savas ranga vietas neizdevās apliecināt spēlēs – abas zaudēja jau pirmajā kārtā.

WTA ranga līdere Dinara Safina gan tikusi finālā, un ceļš līdz tam viņai nemaz tik grūts nav bijis. Visas četras spēles Safinai izdevies uzvarēt divos setos, no kurām grūtākā izrādījās šodien pusfinālā pret itālieti Albertu Brianti – 6:4, 6:3. Šaubas par Safinas uzvaru šodien gan nebija ne brīdi.

Vēl pārliecinošāk turnīru aizvada pērnā gada čempione, itāliete Sāra Erani, kura turnīrā izlikta ar 5. numuru. Četrās spēlēs viņa kopā zaudējusi tikai astoņus geimus, turklāt spēle ļoti pārliecinoši. Šodien pusfinālā viņa ar 6:1, 6:2 tika galā ar jauno Šveices talantu Stefāniju Fogeli. Šveiciete otrajā setā bija izvirzījusies vadībā ar 2:0, tomēr pašās kļūdas un Erani pārliecinošā spēle neļāva spēlei pārāk ieilgt.

Abas finālistes savā starpā līdz šim tikušās vienu reizi – šogad Štutgartē uz māla seguma Safina sagrāva savu rītdienas pretinieci ar 6:0, 6:1. Diezgan droši var sacīt, ka rīt tāda sagrāve diezin vai būs.

Izmantotie resursi:
wtatour.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2009-07-25 22:54, pirms 15 gadiem
Errani vnk visas šajā turnirā saplosījusi un ir lieliskā formā. Nešaubos, ka pakutinās nervus arī Safinai! Šis tomēr nav māls!