Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Ostapenko un Kičenoka pārliecinoši iekļūst ''French Open'' dubultspēļu 2. kārtā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Ostapenko un Kičenoka pārliecinoši iekļūst ''French Open'' dubultspēļu 2. kārtā
Aļona Ostapenko. Foto: Imago Images/Scanpix

Francijas atklātā tenisa čempionāta dubultspēļu otrajā kārtā iekļuvis Aļonas Ostapenko un Ludmilas Kičenokas duets, kas divos setos pārliecinoši pieveica Eliksanu Lešemiju un Armonī Tanu - 6:4, 6:2.

• Spēli labāk iesāka Francijas tenisistes, pirmajā geimā zaudējot tikai vienā izspēlē un laužot Ostapenko dueta servi. Latviete un ukrainiete seta ātri atspēlējās, seta izskaņā vēlreiz apmainījās breikiem un uzvarēja desmitajā geimā, kas arī ļāva triumfēt setā.

• Otrā seta ievads izvērtās līdzīgs, pirmajos piecos geimos nevienam duetam pie iespējām lauzt pretinieču servi netiekot. To mainīja Ostapenko un Kičenoka, kuras uzvarēja četrus geimus pēc kārtas un izcīnīja panākumu mačā.

• Ostapenko duetā ar Kičenoku atgriezusies pēc turnīra pārtraukuma. Romas Masters turnīrā latviete spēlēja ar Čehijas tenisisti Karolīnu Pliškovu.

• Aļona Ostapenko un Ludmila Kičenoka Francijas atklātā tenisa čempionāta dubultspēļu turnīrā izsētas ar 14. numuru.

• Otrajā kārtā jāspēlē pret ķīnietēm Sinjunu Hanu un Linu Žu, kas trīs setos apspēlēja slovākieti Viktoriju Kuzmovu un amerikānieti Sabrinu Santamariju.

• Par pirmās kārtas pārvarēšanu Ostapenko un Kičenokas duets tika atalgots ar 15 ar pusi tūkstošu eiro lielu naudas balvu.

• Rītvakar Latvijas labākā tenisiste aizvadīs otrās kārtas vienspēļu maču, vakara sesijā uz centrālā korta spēlējot pret francūzieti Alizē Kornē (#40).

Spēles statistika

StatistikaOstapenko/KičenokaLešemija/Tana
Netveramas serves11
Netverami sitieni3610
Dubultkļūdas54
Nepiespiestās kļūdas2616
1. serve54%65%
1. serves punkti71% (25/35)51% (20/39)
2. serves punkti47% (14/30)48% (10/21)
Breikbumbas5/92/7
Punkti6956