Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Federers: "Piecu setu spēlē man labākas izredzes nekā Davidenko"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Federers: "Piecu setu spēlē man labākas izredzes nekā Davidenko"
Rodžers Federers
Foto: Professional Sport

ATP ranga līderis Rodžers Federers pēc šodien izcīnītās uzvaras trīs setos ''Australian Open'' 4. kārtas spēlē pret Leitonu Hjuitu (6:2, 6:3, 6:4) atzina, ka nospēlējis lielisku spēli un ar optimismu raugās ceturtdaļfināla virzienā.

''Spēles pret Leitonu vienmēr ir ļoti grūtas. Jau pirms spēles zini, kas tevi sagaidīs. Šodien bija jāatrod fantastiski sitieni, lai pārspētu viņu,'' pēc spēles atcerējās Federers, kurš uzsvēra to, ka viņam šodien svarīgāko punktu izspēlēs izdevās viss, tāpēc prieks par panākumu esot vēl lielāks.

Ceturtdaļfinālā Federeram jātiekas ar Nikolaju Davidenko, kurš neizteiksmīgā spēlē izmocīja uzvaru piecos setos pret Fernando Verdasko. Šveicietis uzvarējis 12 no 14 spēlēm pret Krievijas pirmo numuru, taču pēdējos divos mačos pārāks bijis Davidenko. Federers zina, kas viņu sagaida spēlē pret Davidenko: ''Viņš ir viens no labākajiem serves uzņemšanā un ļoti labi pārvietojas pa kortu, padarot manu spēli ļoti grūtu. Taču piecu setu mačā savas izredzes vērtēju augstu.''

Savukārt Hjuits, kurš Federeru nav uzvarējis jau sešus gadus, atzina, ka tunrīram bija sagatavojies tā kā to vēlējies: ''Viss bija ideāli - tieši tā kā to vēlējos. Domāju, ka varu vēl uzspēlēt augstākajā līmenī. Spēlējot tā kā to darīju šodien, noteikti varētu pieveikt daudzus tenisistus, kas vēl palikuši turnīrā.

Izmantotie resursi:
australianopen.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2010-01-25 17:23, pirms 14 gadiem
Domāju, ka Davidenko kritīs, un moš vienu setu paņems!

  +5 [+] [-]

, 2010-01-25 17:34, pirms 14 gadiem
Tad jau redzēsim, kurš būs labāks. Federers, protams, būs spēles favorīts. Es pat neatceros, kad Federers būtu izkritis ātrāk par pusfinālu vai pat finālu kādā no Grand Slam turnīriem.
Federeram ir jāuzmanās, jo Davidenko ļoti labi spēlē uz Hard segumiem.
Ceru, ka būs aizraujošs un skatāms teniss abu tenisistu izpildījumā!

     [+] [-]

, 2010-01-25 18:32, pirms 14 gadiem
Turies Fedja un suuti to Krievu mājaas.

  +4 [+] [-]

, 2010-01-25 20:06, pirms 14 gadiem
Turies, Koļa, sūti to Feģu mājās. Jālabo vēsture ....

  +2 [+] [-]

, 2010-01-25 20:08, pirms 14 gadiem
Es par Federeru! lai dzivo tenisa leģenda