Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Krievijas fināls Kanādā – Dementjeva pret Šarapovu

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Krievijas fināls Kanādā – Dementjeva pret Šarapovu
Marija Šarapova
Foto: AP

Toronto notiekošajā WTA tenisa turnīrā „Rogers Cup” noskaidrotas finālistes. Par galveno balvu šovakar cīnīsies divas Krievijas sportistes Jeļena Dementjeva un Marija Šarapova, kuras pieveica attiecīgi Serēnu Viljamsu un Alisu Kļeibanovu.

Kā pirmās pusfinālu aizvadīja Demetjeva un Viljamsa, kuras vasarā Vimbldonā aizvadīja vienu no šī gada skatāmākajiem sieviešu turnīra mačiem – pusfinālā Serēna atspēlēja divas mačbumbas un uzvarēja ar 6:7(4), 7:5, 8:6. Toronto pusfināls neiznāca tik sīvs un arī uzvarētāja šoreiz bija cita. Pirmajā setā Viljamsa gan bija vadībā ar 5:3, tomēr Dementjeva atspēlējās, panāca taibreiku un tajā dominēja – 7:2. Otrajā setā Dementjevas pārsvars jau bija izteikts (6:1) un viņa iekļuva finālā. „Abas māsas Viljamsas ir neapturamas uz zāliena seguma, bet hard ir mans mīļākais segums, tāpēc ļoti gaidīju šo spēli, kur man būtu iespēja revanšēties. Esmu priecīga, ka tas izdevās” sacīja uzvarētāja. Tikmēr Viljamsa atzina, ka Dementjeva bijusi krietni spēcīgāka par visām citām konkurentēm šonedēļ, kuras viņai bija izdevies pārspēt visai pārliecinoši: „Protams, ka gribēju uzvarēt un darīju visu, ko spēju. Nekas jau nebeidzās, esmu zaudējusi cīņu, bet karš vēl priekšā”.

Tikmēr otrs pusfināls bija vēl sīvāks. Divu Krievijas sportistu cīņā Marija Šarapova ar 6:2, 4:6, 6:4 uzveica Alisu Kļeibanovu, kaut arī trešajā setā atradās iedzinējos ar 1:3. Marijai tas būs pirmais fināls kopš atgriešanās WTA tūrē pēc pleca savainojuma sadziedēšanas. Savstarpējās spēlēs Dementjeva un Šarapova ir tikušās 13 reizes, no kurām Dementjeva uzvarējusi tikai trijās. Tās visas gan bijušas uz hard un apzinoties pašreizējo sportistu formu favorīte finālā būs Dementjeva, bet kā būs realitātē redzēsim jau šovakar 20:30 pēc Latvijas laika.

Izmantotie resursi:
wtatour.com

     [+] [-]

, 2009-08-23 09:29, pirms 15 gadiem
Alise Kļeibanova man simpatizee,fiziski speeciga tenisiste,prieks par Mashu/

  -1 [+] [-]

, 2009-08-23 09:36, pirms 15 gadiem
Šarapova

  +3 [+] [-]

, 2009-08-23 09:41, pirms 15 gadiem
prieks par Jellenu ,paraadija Viljamsai ,kur veeezzi ziemo !

     [+] [-]

, 2009-08-23 10:27, pirms 15 gadiem
viljamsas speles stils vienk apbrinojams bija, liekas ka atnaca zimeties nevis spelet

     [+] [-]

, 2009-08-23 10:45, pirms 15 gadiem
Buhanka rakstīja: viljamsas speles stils vienk apbrinojams bija, liekas ka atnaca zimeties nevis spelet
tieši tā no spelešanas tur nebija ne smakas, vispar pija pofig uz speli. Vispar Serena arvien vairak kretine, ar savu speli. Runat tik mak un viss