Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Nadals revanšējas Federeram otrajā labdarības spēlē

Nadals revanšējas Federeram otrajā labdarības spēlē
Rafaels Nadals
Foto: AFP/Scanpix

Uzvaru labdarības spēlē starp diviem ATP reitinga līderiem izcīnījis spānis Rafaels Nadals, kurš šovakar Spānijas galvaspilsētā Madridē revanšējās par vakar Cīrihē piedzīvoto zaudējumu pasaules otrajam numuram, Šveices tenisistam Rodžeram Federeram. Nadals savu sāncensi uzveica trīs setos ar 7:6(3), 4:6, 6:1. Visi mačā iegūtie līdzekļi tiks ziedoti Āfrikas nabadzīgajām valstīm.

2010. gada noslēgumā divi labākie ATP ranga tenisisti - Rafaels Nadals un Rodžers Federers, aizvada labdarības spēles, no kurām visi iegūtie līdzekļi tiks ziedoti Āfrikas nabadzīgajām valstīm. Pirmā izspēlēta jau vakar Šveices pilsētā Cīrihē, kur ar 4:6, 6:3, 6:3 pārāks bija Federers. Šajā mačā nopelnīti 2,6 miljoni ASV dolāru, taču šī summa aptuveni divreiz tika palielināta šodien, kad tenisisti vēlreiz devās kortā, šoreiz jau Nadala atbalstītāju priekšā Madridē.

Šovakar spēle iesākās interesantāk, nekā pirms dienas Šveicē. Pirmajā geimā pēc vairākām Federeram kļūdām Nadals savu pretinieku breikoja. Nākamajā geimā tas pats izdevās šveicietim - Nadala kļūda un lielisks Rodžera forhends nozīmēja izlīdzinājumu 1:1. Arī seta turpinājums bija itin spraigs, ar iespējām lauzt pretinieka servi kā vienam, tā otram, taču galu galā nevienam tas neizdevās - jāspēlē taibreiks. Tajā Nadals ātri nonāca vadībā ar 3:1 un ar diviem eisiem spēja noturēt pārsvaru, uzvarot pirmo setu ar 7:6(3).

Otrajā setā pie 2:2 otro reizi mačā Federers breikoja spāni, kurš viegli atdeva vairākus punktus pēc kārtas. Seta nākamajos geimos atgūt zaudēto Rafam neizdevās - Šveices tenisists savu servi uzvarēja pārliecinoši, panākot izlīdzinājumu pa setiem - 6:7(3), 6:4. Trešais un izšķirošais sets sākās ar lielu Nadalu ofensīvu, kurš uzvarēt noskaņojies bija krietni vairāk - otrajā geimā Rodžers Federers tika breikots un spānim savu skatītāju priekšā atlika vien uzvarēt paša servētos geimus. Tas viņam bez problēmām izdevās, kā arī seta beigās vēlreiz tika lauzta sāncenša serve un uzvara visā mačā ar 7:6(3), 4:6, 6:1.

Šogad abi reitinga līderi savā starpā vairs nespēlēs, tāpēc atliek vien gaidīt, ko tenisā nesīs 2011. gads. Pirmais nākamā gada "ATP World Tour" turnīrs sāksies jau 2. janvārī Brisbenā(Austrālija).

Izmantotie resursi:
Tennis - ATP World Tour - Home
Xtreme Tennis News

Slēpts komentārs: verty

  +2 [+] [-]

, 2010-12-22 22:30, pirms 14 gadiem
niča. vajadzēja vēl trešo spēli. bet nu nekas, jāgaida nākošais gads.

  -5 [+] [-]

, 2010-12-22 22:34, pirms 14 gadiem
Abus diskvalificēt par sarunātām spēlēm!

  +7 [+] [-]

, 2010-12-22 22:43, pirms 14 gadiem
Valdis Bērziņš rakstīja: Abus diskvalificēt par sarunātām spēlēm!
Galīgs muļķis esi?
Tak te nebija galcvenais uzvarētājs, bet iegūtie līdzekļu un pie kājas ko paši vienojušies vai nē. Abi tā jau pēc smagi garās sezonas noguruši, bet labdarības vārdā, piedalās spēlēs.

     [+] [-]

, 2010-12-22 22:43, pirms 14 gadiem
Spēļu iznākumi tika izlemti šajā jaukajā Rodžera vāģī pirms pirmās spēles. - YouTube
- Federer and Nadal arrive at...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-12-22 23:17, pirms 14 gadiem
kkk rakstīja: Galīgs muļķis esi?
Tak te nebija galcvenais uzvarētājs, bet iegūtie līdzekļu un pie kājas ko paši vienojušies vai nē. Abi tā jau pēc smagi garās sezonas noguruši, bet labdarības vārdā, piedalās spēlēs.
Negalīgs
Ja nopietni - visi jau sen zināja, ka beigsies tieši trīs setos ar spāņa uzvaru. Gudrākie bukiji laicīgi izvāca no piedāvājuma likmes uz rezultātu 2-1 par labu Nadalam.

     [+] [-]

, 2010-12-22 23:29, pirms 14 gadiem
ja jau viss bija tik zināmi, tad Live pēc pirmā seta varēji gāzt uz Fedju otro setu, bet365, bwins un citi bukiji piedāvāja 2.70-3.00. Nez vai tad viņi neko nesaprot!

  +2 [+] [-]

, 2010-12-23 00:12, pirms 14 gadiem
Pēc vakardienas mača scenārija man jau no rīta bija aizdomas (es nekādos bukmeikeru kantoros neskatos!), ka viss šodien notiks tieši tāpat, vien apgrieztā secībā. Nauda naudai, bet, lai tā nāktu, galvenais gūt pozitīvas emocijas attiecīgiem skatītājiem. Nebūs prieka - nebūs naudas, lai kur tā ietu un kam domāta, ja ne pašiem vai sev tuvajiem. Elementāri un loģiski.

  +2 [+] [-]

, 2010-12-23 00:36, pirms 14 gadiem
Valdis Bērziņš rakstīja: Abus diskvalificēt par sarunātām spēlēm!
Diskvalificēt par to, ka piedalījās labdarības spēlē offsezonā, kur visi līdzekļi nonāks Āfrikas nabadzīgajā valstīm? Kāda škirba vai sarunātas spēles, pareizi darīja, ka uztaisīja intrigu, nevis, piemēram viens otru iznestu divos setos.
Galvenais šeit ir savāktā nauda cēla mērķa labā!
Vecīt domā, ko runā! Tgd pats vēlreiz padomā, cik tu būtu priecīgs, ja šo divu vīru nebūtu uz kādu gadu tenisā

     [+] [-]

, 2010-12-23 10:04, pirms 14 gadiem
Valdis Bērziņš rakstīja: Negalīgs
Ja nopietni - visi jau sen zināja, ka beigsies tieši trīs setos ar spāņa uzvaru. Gudrākie bukiji laicīgi izvāca no piedāvājuma likmes uz rezultātu 2-1 par labu Nadalam.
Bet tad, ko sprēgā ar pārmērīgām frāzēm un pie tam vēl boldā? Labdarība ir labdarība un tā ir spēle skatītājiem nevis uz to, kam tiks uzvara. Paskaties futbola draudzības mačus!! Kuri nereti beidzas ar 4:4!!

     [+] [-]

, 2010-12-23 11:12, pirms 14 gadiem
bebrupuika rakstīja: Bet tad, ko sprēgā ar pārmērīgām frāzēm un pie tam vēl boldā? Labdarība ir labdarība un tā ir spēle skatītājiem nevis uz to, kam tiks uzvara. Paskaties futbola draudzības mačus!! Kuri nereti beidzas ar 4:4!!
cik es saprotu, autoru teksti sc.com komentāros vienmēr parādās boldā.
es tā īsti nesapratu, vai Bērziņa teksts (par diskvalifikāciju) bija joks, ko neviens nesaprata, vai nopietnība, ko es uztvēru kā joku

     [+] [-]

, 2010-12-23 13:45, pirms 14 gadiem
Skolā cītīgi jāmācās, daudz jālasa, tad sapratīs ko Valdis Bērziņš uzrakstīja.
Vakardienas spēli neredzēju, domāju, tā nianse, kur tiek lauzta serve, nekādīgi neparāda, ka kautkas ir sarunāts.

Priecīgus svētkus un gaidpilnu jauno sezonu!