Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Dalasa atsakās no WTA turnīra

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Dalasa atsakās no WTA turnīra
Roberta Vinči
Foto: Reuters/Scanpix

Par turnīra eksistēšanas beigām paziņojušas WTA sacensības Dalasā. Tikmēr Ņūheivenas turnīrs vēlas samazināt statusu un no "Premier" līmeņa pāriet uz "International" līmeni. Abi turnīri tradicionāli notika pēdējā nedēļā pirms "US Open".

Dalasā notikušais "Texas Open" WTA tūrē debitēja tikai 2011. gadā. Sacensību debijā titulu izcīnīja vāciete Sabīne Liziki, bet pērn par čempioni kļuva itāliete Roberta Vinči. Pagājušā gadā līdz dubultspēļu finālam tika mūsu Līga Dekmeijere.

"Texas Open" notika augusta vidū, pēdējā nedēļā pirms gada pēdējā "Grand Slam" – "US Open". WTA uzsākusi izskatīt opcijas, kā aizpildīt šo nedēļu.

Tikmēr tajā pašā laikā notiekošais Ņūheivenas turnīrs Jēlā vēlas samazināt savu statusu, proti, no "Premier" sacensībām pāriet uz "International" līmeni. Tas ļautu prēmiju fondu no 690 000 samazināt uz 235 000.

Izmantotie resursi:
Tennis