Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Kerberei Singapūrā ielozē sarežģītu grupu ar Halepu, Cibulkovu un Kīsu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Kerberei Singapūrā ielozē sarežģītu grupu ar Halepu, Cibulkovu un Kīsu
"WTA Finals" čempione Agņeška Radvaņska
Foto: AP/Scanpix

Piektdien Singapūrā notika "WTA Finals" grupu turnīra izloze, kuru par patīkamu nevar nosaukt ranga līdere Andželike Kerbere. Viņai būs jāsacenšas ar Simonu Halepu, Medisonu Kīsu un Dominiku Cibulkovu.

Sezonas finālturnīrs Singapūrā pirmoreiz notika 2014. gadā, kad trešo gadu pēc kārtas par čempioni kļuva Serēna Viljamsa. Pērn viņas prombūtnē triumfēja Agņeška Radvaņska. Arī šoreiz Viljamsa nespēlēs, lai gan jau bija kvalificējusies, neskatoties uz to, ka piedalījās tikai astoņos turnīros.

Kā jau ierasts, turnīrā būs divas grupas – sarkanā un baltā. Pēc viena apļa spēlēm katras grupas divas labākās spēlētājas iekļūs pusfinālā, kam sekos lielais fināls. Šis ir vienīgais turnīrs sezonā, kad zaudējums jau pirmajā mačā nenozīmēs automātisku izstāšanos.

Čempione Radvaņska tika ielozēta baltajā grupā kopā ar Garbinji Mugurusu un Karolīnu Pliškovu. Ceturtā dalībniece šajā grupā būs Johanna Konta vai Svetlana Kuzņecova. Krievijas tenisistei, kura ir sasniegusi pusfinālu Maskavā, nepieciešamas vēl divas uzvaras Kremļa kausā. Ja viņa tās nespēs gūt, Singapūrā spēlēs Konta.

Tikmēr ranga līderei Kerberei, kura savā "WTA Finals" karjerā uzvarējusi tikai divos mačos (2-7), tika grūtāka grupa, trāpot vienā kompānijā ar Simonu Halepu, Medisonu Kīsu un Dominiku Cibulkovu.