Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Enina sāks Brisbenā

Enina sāks Brisbenā
Žustīne Enina
Foto: AFP

Beļģu tenisiste Žustīne Enina, kura iepriekš paziņoja par savu atgriešanos tenisā, savu pirmo turnīru pēc ilgāka pārtraukuma aizvadīs Brisbenas tenisa turnīrā, kurš sāksies jau 3.janvārī.

Žustīne Enina paziņoja par savas sportistes karjeras beigām 2008.gada maijā, taču pirms neilga laika sportiste paziņoja par savu atgriešanos lielajā tenisā. Bijušajai WTA pirmajai raketei jau ir piešķirta wildcard Grand Slam turnīrā ''Australian Open'', kurš sāksies 18.janvārī.

Šodien kļuvis zināms, ka savu pirmo turnīru pēc ilgāka pārtraukuma tenisiste aizvadīs Brisbenā, kur turnīrs sāksies nedaudz pirms ''Australian Open'' - 3.janvārī. Šajā turnīrā piedalīsies arī tādas tenisistes kā Kima Klijstersa un Ana Ivanoviča.

Pati sportiste apgalvoja, ka tā būs lieliska iespēja sagatavoties ''Australian Open'': ''Šis turnīrs man būs ļoti labs pārbaudījums pirms ''Australian Open'' un tieši tāpēc piekritu piedalīties tajā.'' Savukārt turnīra organizatori atklāj, ka ir ļoti priecīgi, ka Enina spēlēs šajā turnīrā un ka Enina šo turnīru padarīs spēcīgāku.

Izmantotie resursi:
bbc.co.uk

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja