Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Vācijas tenisisti savās mājās triumfē komandu sacensībās

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vācijas tenisisti savās mājās triumfē komandu sacensībās
Filips Kolšraibers
Foto: AFP/Scanpix

Ar mājinieces Vācijas uzvaru Diseldorfā noslēdzies ikgadējais komandu turnīrs „Power House World Team Cup”. Vācija finālā ar 2:1 pieveica Argentīnu, šo titulu izcīnot piekto reizi.

Otro gadu pēc kārtas finālā iekļuva Argentīna (pērn pieveica ASV), kuras pretiniece bija mājiniece Vācija. Vispirms kortā devās Florians Maijers un Huans Monako. Argentīnietis pēc zaudēta pirmā seta taibreika ar 4:7 izkāra balto karogu un otrajā partijā atdevās „sausā”.

Otrajā spēlē tikās Filips Kolšraibers un Huans Ingasio Čela. Argentīna guva revanšu, Čelam uzvarot ar 6:4, 7:6(4). Viss izšķīrās dubultspēlē, kurā sīvā cīņā divos setos uzvarēja vācieši. Kolšraibers pārī ar Filipu Petšneru pieveica Čelu un Maksimo Gonzalesu – 6:3, 7:6(5). Vācijai pirmais panākums šajā turnīrā kopš 2005. gada. Kopumā vāciešu kontā tagad pieci komandu čempionāta tituli.

Šogad turnīrā bez abām pieminētajām finālistēm spēlēja vēl arī ASV, Kazahstāna, Serbija, Spānija, Krievija un Zviedrija.

Izmantotie resursi:
POWER HORSE WORLD TEAM CUP