Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Guangžu nepārspēta Pēra

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Guangžu nepārspēta Pēra
Šahara Pēra
Foto: AFP

Guangžu (Ķīna) WTA ''International'' sērijas turnīrs noslēdzies ar Izraēlas pirmās raketes Šaharas Pēras uzvaru. Finālā viņa divos setos ar 6:3, 6:4 pārspēja itālieti Albertu Brianti, izcīnot karjeras ceturto vienspēļu titulu.

Maču ar breiku pirmajā geimā sāka Brianti, kura pēc tam izvirzījās vadībā ar 2:0. Vēlāk pamodās Pēra, kura divreiz uzvarēja pie pretinieces serves, tiesa, abas reizes palīdzēja itāliete, kura geimus pabeidz ar dubultkļūdu. Pirmo setu Pēra uzvarēja ar 6:3. Arī otrajā setā dominēja izraēliete, kura bija pārāka gan pie savas, gan pretinieces serves un uzvarēja ar 6:4. Panākums varēja būt vēl pārliecinošāks, ja vien Pēra būtu produktīvāk spēlējusi breikbumbu izspēlēs.

22 gadus vecajai Pērai šis ir ceturtais WTA vienspēļu tituls, bet pirmais kopš veiksmīgā 2006.gada, kurā viņa tika pie trim tituliem. Par uzvaru Guangžu viņa nopelnījusi 280 ranga punktus un 37 000 ASV dolāru prēmiju, bet Brianti tiks pie 200 punktiem un 19 000 prēmijas. Jāpiebilst, ka šajā turnīrā ceturtdaļfinālu sasniedza Latvijas labākā tenisiste Anastasija Sevastova, kura piekāpās tieši Brianti.

Izmantotie resursi:
sonyericssonwtatour.com

     [+] [-]

, 2009-09-20 21:11, pirms 15 gadiem
Mani neizbrīnīja Pēras uzvara, jo viņa ilgu laiku bija Top 20, tikai trauma un tai sekojošais kritums gan rangā un fiziskajā formā nometa tik zemu kur pašreiz. Jau USOpen 1.kārtā burtiski samala ungārieti Savaji ...