Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Viljamsa aizstāv Dubaijas titulu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Viljamsa aizstāv Dubaijas titulu
Venusa Viljamsa
Foto: AFP/Scanpix

Dubaijas WTA ''Premier'' turnīrs noslēdzies ar amerikānietes Venusas Viljamsas uzvaru. Finālā Viljamsa divos setos ar 6:3, 7:5 pieveica baltkrievieti Viktoriju Azarenku, Dubaijas turnīrā triumfējot otro gadu pēc kārtas.

Pirmā seta sākumā toni noteikt centās Azarenka, kura agresīvi uzbruka, bet Venusa spēja atbildēt ar lielisku aizsardzību. 4. geimā Viljamsa tika pie divām breikbumbām. Pirmo Azarenka atspēlēja, bet tad sekoja dubultkļūda, un breiks pērnā gada čempionei.

Iespēja atspēlēties Azarenkai bija 9. geimā, kad Venusa servēja par uzvaru pirmajā setā. Pie 30:30 baltkrieviete ar diagonālo sitienu nokrāsoja līniju un ieguva breikbumbu. Tās izspēlē Azarenka izgāja pie tīkla, bet Venusa atbildēja ar apvedošo sitienu un panāca ''vienādi'', bet mirkli vēlāk pielika punktu pirmajam setam – 6:3.

Arī otrais sets aizritēja ar Viljamsas pārsvaru. Venusa jau pirmajā geimā tika pie breika, taču Azarenka atspēlējās un panāca 3:3. Tomēr jau pavisam drīz čempione atkal pārņēma vadību, nobreikojot Viku 11. geimā. Pēc tam viņa ar trešo mačbumbu pielika punkti šai spēlei – 6:3, 7:5.

29 gadus vecajai Viljamsai ir 42. vienspēļu tituls (šogad pirmais). Par uzvaru Dubaijā Venusa nopelnījusi 900 ranga punktus un 350 000 ASV dolāru prēmiju, bet Azarenkai jāsamierinās ar 620 punktiem un 175 000.

Dubultspēļu turnīrā nepārspēts palika Spānijas duets Nurija Jagostera Vivesa un Marija Hosē Martinesa Sančesa, kuras finālā ar 7:6(5), 6:4 pieveica čehieti Kvetu Peški un slovēnieti Katarinu Srebotniku.

Izmantotie resursi:
sonyericssonwtatour.com

     [+] [-]

, 2010-02-20 19:40, pirms 14 gadiem
jaukiņi