Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Prāgas WTA tituls Bammerei

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Prāgas WTA tituls Bammerei
Frančeska Skjavone un Sibille Bammere
Foto: AFP

Prāgas WTA turnīrā šodien pie uzvaras tika Austrijas tenisiste Sibille Bammere, kura finālā divos setos ar 7:6(4), 6:2 pieveica itālieti Frančesku Skjavoni. Bammerei šis ir otrais WTA vienspēļu tituls.

Prāgas turnīra finālā bija tikušas abas pirmās raketes – Frančeska Skjavone un Sibille Bammere. Lietus dēļ vakar neizdevās izspēlēt ieplānotos pusfinālus, tādēļ šodien tenisistēm bija diezgan saspringta diena – jāspēlē gan pusfināli, gan arī fināli. Svaigāka pirms fināla noteikti varēja justies austriete, jo Skjavone savu pusfināla maču spēlēja divarpus stundas.

Spēles sākumā bija jūtams itālietes nogurums, un Bammere uzvarēja pirmos četrus geimus un ieguva 4:0 pārsvaru. Skjavone spēja atspēlēties un panākt taibreiku. Tajā gan spēcīgāka un precīzāka bija Bammere, uzvarot ar 7:4. Otrajā setā Skjavone spēja izrādīt vēl mazāku pretestību, un Bammere uzvarēja ar 6:2.

29 gadus vecajai austrietei šis ir tikai otrais WTA vienspēļu tituls. Pirmo un vienīgo reizi viņa WTA tūres ietvaros pie titula tika 2007.gadā Patajā. Par uzvaru Prāgā viņa savu ranga punktu bagāžu papildinās ar 280 punktiem un saņems 37 000 eiro prēmiju, bet Skjavone iegūs 200 punktus un 19 000 eiro.

Izmantotie resursi:
sonyericssonwtatour.com

     [+] [-]

, 2009-07-19 18:28, pirms 15 gadiem
Jā un otrdien Bammerei jāspēlē Badgašteinas 1. kārtā pret Sevastovu.