Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Radvanska, Kvitova un Vozņacki Īstbornā zaudē jau 1. kārtā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Radvanska, Kvitova un Vozņacki Īstbornā zaudē jau 1. kārtā
Karolīna Vozņacki turpina meklēt formu
Foto: PA Wire/Scanpix

Īstbornas "Premier" sērijas turnīrs otrdien beidzās sacensību pirmajām trim raketēm – Agņeškai Radvanskai, Petrai Kvitovai un Karolīnai Vozņacki.

Ranga 3. vietā esošā Agņeška Radvanska turnīrā uzvarēja 2008. gadā. Zāle ir viens no viņas mīļākajiem segumiem, taču šobrīd poliete nav labākajā fiziskajā kondīcijā, kas noveda pie zaudējuma bulgārietei Cvetanai Pironkovai – 2:6, 4:6.

Par lielu pārsteigumu rezultāts nav uzskatāms. Pironkova lieliski prot spēlēt uz zāliena seguma. 2010. gadā viņa šokēja tenisa pasauli, aizkļūstot līdz Vimbldonas pusfinālam. Pērn Vimbldonā bulgāriete spēlēja ceturtdaļfinālā.

"Domāju, ka šogad esmu spēlējis ļoti daudz maču un esmu nogurusi. Protams, ka centos darīt, ko spēju, taču viņa ļoti labi spēlē uz zāles," pēc mača noguruma esamību atzina Radvanska, kura spēli pabeidza ar dubultkļūdu.

Divos setos zaudēja arī Vimbldonas čempione Petra Kvitova. Čehiete ar 5:7, 4:6 piekāpās Jekaterinai Makarovai. Pirmajā setā Kvitova ar savu servi nespēja pielikt punktu setam, zaudējot vairākus geimus pēc kārtas. Kvitova pērn turnīra finālā zaudēja Marionai Bartoli. Tikmēr Makarovai šis turnīrs ir gana tuvs, jo tajā izdevās uzvarēt 2010. gadā.

"Protams, tā nav laba sagatavošanās Vimbldonai, taču man ir vēl dažas dienas laika, lai būtu gatava. Man smagi jāstrādā, lai uzlabotu savu spēli," trūkumus apzinās Kvitova.

Neveiksmes turpina vajāt kādreizējo ranga līderi Karolīnu Vozņacki. Dānijas pirmā rakete Īstbornā triumfēja 2009. gadā, bet šoreiz zaudēja jau pirmajā spēlē, atzīstot amerikānietes Kristinas Makheilas pārākumu – 1:6, 7:6(7), 4:6. Makheila nekautrējās spēlēt agresīvi, par ko tika atalgota.

Jāpiebilst, ka Vozņacki, kura šogad arvien nav izcīnījusi nevienu titulu (2011. gadā viņai seši tituli), šajā turnīrā pirmo reizi strādāja kopā ar jauno treneri Tomasu Juhansonu.

Izmantotie resursi:
Tennis | WTA tennis rankings & scores |...

     [+] [-]

, 2012-06-19 20:40, pirms 12 gadiem
Pironkova malace- attaisnoja zaales speciiaalistes reputaaciju, manas ceriibas un finansiaalo ieguldiijumu ar koeficientu 5

     [+] [-]

, 2012-06-19 20:43, pirms 12 gadiem
Kādā sakarā Kvitova tik vāja palikusi? Pērn uz ātrajiem segumiem praktiski dominēja, šogad izskatās atšifrēta?
Nu, par Vozņacki nebrīnos - ar tādu spēles stilu uz zāles nav ko īsti meklēt, īpaši jau esot tādā fiziskajā formā, kā Vozņacki šogad.

     [+] [-]

, 2012-06-19 21:20, pirms 12 gadiem
Smieklīgi par to Karolīnītes jauno treneri. Petjka tak šaudījās kā atspole. Vispār jau grūtā situācijā meitēns - viss slīd ārā no rokām, solis smagnējs, izdomas nekādas kortā.

Par Agņešku viss skaidrs, bet Kvitova jau FO sāka uzņemt apgriezienus. Domāju, ka būs pa spēkam aizstāvēt titulu

     [+] [-]

, 2012-06-20 11:03, pirms 12 gadiem
Agņeška diezgan ilgi bija lieliskā formā un, protams, ka visu sezonu tā nevar būt.Kvitova no laika gala bijusi ne pārāk stabila - var nospēlēt ģeniāli, bet jau nākamajā mačā var kārtīgi izgāzties .Nu Karolīnas nudien paliek riktīgi žēl .