Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Sluiters pārsteidzoši sasniedzis finālu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Sluiters pārsteidzoši sasniedzis finālu
Reimons Sluiters
Foto: AFP

Hertogenbošas (Nīderlande) ATP turnīra finālu sasniedzis 866.vietā rangā esošais Nīderlandes veterāns Reimons Sluiters, kurš pusfinālā tika galā ar spāni Ivanu Navarro un rīt finālā tiksies ar vācieti Bendžaminu Bekeru. Noskaidroti finālisti arī turnīrā Īstbornā.

''Ordina Open''

Hertogenbošas turnīra finālu negaidīti sasniedzis Nīderlandes tenisa veterāns Reimons Sluiters (866.vieta ATP rangā), kurš atgriezies profesionālajā tenisā un ''mājas'' turnīrā bija ieguvis wild card un spējis aizkļūt līdz finālam. Šodien pusfinālā viņš trīs setos ar 6:7(5), 6:2, 6:3 tika galā ar spāni Ivanu Navarro, kurš vakar pieveica pagājušā gada čempionu Davidu Fereru. Finālā Sluiters tiksies ar vēl vienu turnīra pārsteigumu – vācieti Bendžaminu Bekeru, kurš turnīru sāka ar kvalifikāciju. Šodien pusfinālā viņš trīs setos tika galā ar savu tautieti Raineru Šutleru.

Pusfināli
Bendžamins Bekers – (4) Rainers Šutlers 3:6, 7:5, 6:1
Reimons Sluiters – Ivans Navarro 6:7(5), 6:2, 6:3

''AEGON International''

Īstbornas turnīra finālā rīt tiksies ar otro numuru izliktais krievs Igors Tursunovs un kanādietis Franks Dancevičs, kurš turnīru uzsāka no kvalifikācijas. Šodien pusfinālā Tursunovs negaidīti viegli divos setos ar vienādu 6:2 pieveica spāni Giljermo Garsiju Lopezu, bet Dancevičs ar 6:4, 6:4 pārspēja Francijas veterānu, 35 gadus veco ''burvi'' Fabrīsu Santoro, kuram bija zaudējis abās iepriekšējās spēlēs. Dancvičs kļuvis par trešo tenisistu, kurš no kvalifikācijas ticis līdz pat finālam. Līdz šim to šogad iespējuši krievs Jevgēņijs Koroļovs Delrejbīčā un vācietis Bendžamins Bekers Hertogenbošā. Līdz šim Tursunovs ar Danceviču ticies divreiz un abas reizes uzvarējis.

Pusfināli
(2) Dmitrijs Tursunovs – Giljermo Garsija Lopezs 6:2, 6:2
Franks Dancevičs – (4) Fabrīss Santoro 6:4, 6:4

Izmantotie resursi:
atpworldtour.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2009-06-19 21:48, pirms 15 gadiem
Dynamic rakstīja: un tu esi?
Riebjas, ka salīdzina profesionālus sportistus ar kritiķiem Kurš teica ka lai kritizētu jāsasniedz kaut kas...Filmu kritiķi arī nevienā filmā nav filmējušies un arī daudzi sporta kritiķi nemaz nav bijuši profi!

P.S. Gulbis man liekas pat pusfinālos nav ticis...Tik cik pāris ceturtdaļfināli un čelendžeru tituli!

  +1 [+] [-]

, 2009-06-19 21:55, pirms 15 gadiem
Tinkijs Vinkijs rakstīja: Riebjas, ka salīdzina profesionālus sportistus ar kritiķiem Kurš teica ka lai kritizētu jāsasniedz kaut kas...Filmu kritiķi arī nevienā filmā nav filmējušies un arī daudzi sporta kritiķi nemaz nav bijuši profi!

P.S. Gulbis man liekas pat pusfinālos nav ticis...Tik cik pāris ceturtdaļfināli un čelendžeru tituli!
Sanktpeeterburgas ATP pusfinaals

  +1 [+] [-]

, 2009-06-19 22:22, pirms 15 gadiem
Jānis Cīrulis rakstīja: Sanktpeeterburgas ATP pusfinaals
Pareizi...Nez kāpēc iesēdies bija, ka viņš tur tika ceturtdaļfinālā...
Būtībā ļoti reti izloze ir devusi Gulbim reālas iespējas tik tajā pašā pusfinālā kaut vai...Atceros kaut kad ziemā bija laba izloze, bet tad pakāsa 500. vietai!

Bet ja pa tēmu...Domāju, ka finālā Bekers paņems 2:0
Otru finālu neņemos prognozēt. Tursunovs pārliecinošs, bet Dančeviču būs grūti breikot uz zāles!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-06-20 11:40, pirms 15 gadiem
Un kāda Sluiteram ir bijusi augstākā vieta rangā?