Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Safina atkārto pērnā gada fiasko Hertogenbošā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Safina atkārto pērnā gada fiasko Hertogenbošā
Tamarīna Tanasugarna
Foto: AFP

Hertogenbošas (Nīderlande) WTA turnīrā pusfinālā šodien ranga līdere Dinara Safina ar 5:7, 5:7 piekāpās Taizemes veterānei Tamarīnai Tanasugarnai, atkārtojot pagājušā gada fināla neveiksmi pret Tanasugarnu.

''Ordina Open''

Safina ar Tanasugarnu pērn tikās Hertogenbošas turnīra finālā, un toreiz ļoti negaidīti divos setos pārāka izrādījās 32 gadus vecā Taizemes pārstāve, šogad abām bija lemts tikties jau pusfinālā. Pirmajā setā Tanasugarna bija pārāka ar trim breikiem pret diviem un setu savā labā noslēdza, nervozā galotnē realizējot piekto setbumbu – 7:5. Otrajā setā Safina bija vadībā ar 4:2, taču nespēja nosargāt pārsvaru un 11.geimā zaudēja pie savas serves, bet pēc tam Tanasugarna, atspēlējot vienu breikbumbu spēja panākt uzvaru ar 7:5, 7:5, otro gadu pēc kārtas šajā turnīrā sarūgtinot Safinu. Rīt finālā Tanasugarna tiksies ar beļģieti Janīnu Vikmajeri, kura trīs setos tika galā ar pieredzējušo itālieti Frančesku Skjavoni.

Pusfināli
Tamarīna Tanasugarna – (1) Dinara Safina 7:5, 7:5
Janīna Vikmajere – Frančeska Skjavone 7:6(3), 2:6, 6:3

''AEGON International''

Īstbornas turnīra finālu sasniegusi Dānijas labākā tenisiste Karolīna Vonzņacki, kura šodien pusfinālā tikās ar kanādieti Aleksandru Vozniaku. Interesanti, ka abās līdzšinējās savstarpējās spēlēs dāniete Vozniakai bija zaudējusi kopā tikai piecus geimus. Šodien gan bija daudz sīvāka spēkošanās. Pirmajā setā kortā pūta ievērojams vējš, un labāk šādos apstākļos jutās kanādiete, iegūstot breika pārsvaru, dānietei gan bija iespēja atspēlēties, taču tā netika izmantota, un pirmo setu ar 6:3 uzvarēja Vozniaka, bet mača turpinājumā Vozņacki tomēr prata apliecināt pārākumu, uzvarot nākamos divus setus ar vienādu rezultātu 6:4. Rīt finālā viņas pretiniece būs francūziete Virdžīnija Razano, kura ar 6:4, 1:0 pieveica savu tautieti Marionu Bartoli, kura otrā seta sākumā izstājās gurna savainojuma dēļ, un viņas piedalīšanās Vimbldonā ir neskaidra.

Pusfināli
(6) Karolīna Vozņacki – Aleksandra Vozniaka 3:6, 6:4, 6:4
Virdžinija Razano – Mariona Bartoli 6:4, 1:0 (Bartoli izstājās)

Izmantotie resursi:
wtatour.com