Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Viljamsa izstājas savainojuma dēļ, finālā Lī pret Šarapovu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Viljamsa izstājas savainojuma dēļ, finālā Lī pret Šarapovu
Na Lī
Foto: AFP/Scanpix

Svētdien Romas WTA "Premier" sērijas turnīra finālā sacentīsies Ķīnas un Krievijas labākās tenisistes Na Lī un Marija Šarapova. Lī šodien bija brīvdiena, jo Serēna Viljamsa izstājās, bet Šarapova ar 6:3, 6:4 apspēlēja Andželiki Kerberi.

Pirmajā pusfinālā šodien bija jāspēlē labā formā esošajai Serēnai Viljamsai un Na Lī, taču mačs nenotika, jo amerikāniete kortā neizgāja muguras savainojuma dēļ. Tādējādi Lī pirmo reizi karjeras laikā iekļuva "Premier 5" sērijas turnīru finālā.

"Būšu 100% gatava "French Open". Šonedēļ jutu sāpes. Tuvākajā laikā būs saspringts kalendārs. Mana forma, tuvojoties Parīzei, ir laba. Vēlos būt gatava nākamajiem diviem mēnešiem," sacīja Viljamsa, kliedējot bažas, ka viņa varētu nebūt gatava gada otrajam "Grand Slam" turnīram, kas sāksies 28. maijā.

"French Open" čempiones Lī šīs nedēļas pēdējā pretiniece noskaidrojās Marijas Šarapovas un Andželikes Kerberes spēlē. Abas tenisistes "vienojās" par spēli no gala līnijas. Pirmajā setā tādā tenisā komfortablāk jutās Šarapova, kura uzvarēja ar 6:3. Vācietei tikai vienā geimā izdevās izvairīties no breikbumbu atspēlēšanas.

Kerbere ar dubultkļūdu otrajā geimā deva Šarapovai vēl vienu breiku. Maša ar laipnību atbildēja ceturtajā geimā. Tajā viņa piecas reizes iesita tīklā, atspēlēja trīs breikbumbas, bet ceturtās izspēli pabeidza ar ļoti lielu autu – 2:2. Šarapova ar lielisku uzbrukumu tūlīt pat atjaunoja breika pārsvaru un otrajā setā uzvarēja ar 6:4.

Šarapovai 6-4 bilance pret Lī. Abu pēdējā spēlē šogad Maiami pusfinālā Maša ļoti slikti spēlējušo Lī sagrāva ar 6:3, 6:0. Pirms tam četras uzvaras pēc kārtas bija guvusi ķīniete. Šarapova ir pagājušā gada Romas čempione. Toreiz finālā ar 6:2, 6:4 tika pieveikta Samanta Stosura.

  +1 [+] [-]

, 2012-05-19 20:58, pirms 12 gadiem
Na LI ar šo sev ir garantējusi vietu Top8 un no turienes izstūmusi Vozņacki , tieši pirms French Open.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-05-21 10:32, pirms 12 gadiem
Gan jau drīz to reklāmu vairs nerādīs, es ceru