Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Ostapenko un Kičenokai neizdodas uzvarēt Dubaijas dubultspēļu finālā

Rolands Eliņš

Ostapenko un Kičenokai neizdodas uzvarēt Dubaijas dubultspēļu finālā
Ludmila Kičenoka un Aļona Ostapenko. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix

Pēc triumfa vienspēlēs Dubaijas turnīrā Aļona Ostapenko aizvadīja finālmaču arī dubultspēlēs, kur pārī ar Ludmilu Kičenoku piekāpās Elisai Mertensai un Veronikai Kudermetovai ar 1:6 un 3:6.

• Pāris stundas pēc uzvaras vienspēļu turnīra finālā Aļona Ostapenko vēlreiz devās kortā un vēlreiz satikās ar Krievijas spēlētāju Veroniku Kudermetovu, kuru vienspēlēs apspēlēja divos setos, bet šoreiz viņas sacentās dubultspēlē.

• Ostapenko kopā ar Ukrainas spēlētāju Ludmilu Kičenoku sacentās ar Kudermetovu un beļģieti Elisu Mertensu, kuras janvārī dubultspēlēs bija sasniegušas "Australian Open" pusfinālu.

• Kudermetova un Mertensa pārliecinoši uzvarēja pirmajā setā ar 6:1, turklāt pie savām servēm nevienā geimā nezaudēja vairāk nekā vienu izspēli.

• Arī otrais sets Ostapenko un Kičenokai nesākās veiksmīgi, nonākot iedzinējos ar 0:4. Viņām izdevās uzvarēt divos geimos pēc kārtas un pēc tam arī atspēlēt divas mačbumbas, pietuvojoties līdz 3:5.

• Taču devītajā geimā, lai arī Ostapenko un Kičenoka tika pie breikbumbas, iespēja netika izmantota, un Kudermetova un Mertensa svinēja uzvaru.

• Ostapenko par Dubaijas fināla sasniegšanu nopelnījusi 115 WTA ranga punktus un dubultspēļu rangā pakāpsies uz 21. vietu.

  -3 [+] [-]

, 2022-02-19 21:42, pirms 2 gadiem
Kudermetova un Mertensa smukas meitenes:.
Labi arî nospéléja!

  -2 [+] [-]

, 2022-02-19 21:44, pirms 2 gadiem
Visstulbāk tiesātais tenisa mačs, visā šī sporta vēsturē. Vēl debīlākus un tenisa noteikumos neizglītotākus tenisa tiesnešus vēl vajag pameklēt. Šā mača tiesneši vienkārši nejēdza to, ka dubultspēlēs bumbiņa būs tīri uzvarēta izspēle, kamēr tā piezemējas laukumā. Un tāpēc Ostapenko un Kičenoka zaudēja šo maču. Zaudējums dēļ tiesnešu nekompetences, augstprātības, negodīguma, netaisnīguma, visatļautības un akluma. Šā mača tiesnešus vajag atlaist no darba. Un es vēlreiz saku, vajag pilnīgi visos WTA, ATP, ITF un junioru līmeņa rīkotajos turnīros pilnīgi visu tiesnešu vietā izmantot elektroniskās ierīces un iekārtas kuras tiesātu mačus un kuras veiktu pilnīgi visus tiesnešu pienākumus. Jo tiesnešiem uzticēties nedrīkst. Viņi turpina pieņemt maldīgus un kļūdainus lēmumus. Pēc tam tenisistiem no tā ir jācieš.

  -1 [+] [-]

, 2022-02-19 22:31, pirms 2 gadiem
Ostapenko un Kičenoka zaudēja šo maču, tāpēc ka šā mača tiesneši praktiski visu laiku deva Kudermētovai un Mertensai punktus arī tajās izspēlēs, kurās patiesībā uzvarēja Ostapenko un Kičenoka. Šā mača tiesnešus vajag atlaist no darba.

     [+] [-]

, 2022-02-20 10:54, pirms 2 gadiem
Pēc mana prātojuma, ja dubultspēlēs ir atļauts spēlēt volejbolu, tad tas nav nekāds teniss. Tāpēc tas izskatās pēc tādas dauzīšanās kurš pirmais no gaisa ietrieks bumbiņu pretinieka laukumā. Dubultspēles reti skatos.