Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Radvanska ļauj Azarenkai iekļūt piektajā finālā pēc kārtas

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Radvanska ļauj Azarenkai iekļūt piektajā finālā pēc kārtas
Viktorija Azarenka nupat guvusi potītes savainojumu
Foto: AP/Scanpix

Spītējot potītes savainojumam, 16. uzvaru pēc kārtas izcīnījusi WTA ranga līdere Viktorija Azarenka, kura Dohas "Premier" sacensību pusfinālā ar 6:2, 6:4 pieveica Agņešku Radvansku. Finālā viņas pretiniece būs Samanta Stosura. Tādējādi rīt Dohas finālā spēlēs pēdējo divu "Grand Slam" turnīru uzvarētājas.

Azarenka otrajā setā pastiepa kreiso potīti un spēlēja ar milzu piepūli. Radvanska, atspēlējusi pirmajā geimā zaudētu breiku, tomēr nebija pietiekami apņēmīga, lai šodien vinnētu savainotu pretinieci, kurai bija ievērojamas problēmas ar skriešanu.

Azarenka otrajā setā ar pirmo mēģinājumu nespēja izservēt uzvaru, taču otrajā reizē nospēlēja precīzāk – 6:2, 6:4. Baltkrieviete šodien guva jau 16. uzvaru pēc kārtas un sasniedza gada trešo finālu trīs turnīros. Azarenkai tas ir jau piektais fināls pēc kārtas – šogad Sidneja, Melburna un Doha, bet pagājušā gada izskaņā Luksemburga un Stambula, kur bija gada noslēguma turnīrs.

Interesanti, ka bez savainojumiem neiztika arī dienas pirmajā pusfinālā, kurā tikās Samanta Stosura un Mariona Bartoli. Francūziete pirmo setu zaudēja no breika pārsvara ar 3:6. Bartoli maču neturpināja kājas savainojuma dēļ.

Azarenka un Stosura līdz šim tikušās piecas reizes. Visos mačos divos setos uzvarējusi Azarenka. Sema tikai vienā no desmit setiem spējusi uzvarēt vairāk par četriem geimiem.

Izmantotie resursi:
Tennis | WTA tennis rankings & scores |...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-02-19 09:50, pirms 13 gadiem
Ostapenko
Azarenko
Abas satraumējās.
Risinājumi dažādi.