Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Īstbornā zaudē arī Dementjeva

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Īstbornā zaudē arī Dementjeva
Jeļena Dementjeva
Foto: AFP

Īstbornas WTA tenisa turnīrā šodien zaudējumu cietusi ar pirmo numuru izliktā krieviete Jeļena Dementjeva, kuru trīs setos apspēlēja Virdžinija Razano. Tikmēr Nīderlandē notiekošā „Ordina Open” galvenā favorīte Dinara Safina tikusi pie otrās uzvaras.

”AEGON International”

Īstbornas WTA „Premier” tenisa turnīrā šodien izspēlēja visas astoņas otrās kārtas spēles. Jau pirmajā kārtā netrūka pārsteigumu, zaudēja vairākas izsētās tenisistes (Kuzņecova, Zvonarjova, Jankoviča), bet pārsteigumu laiks turpinājās arī šodien.

Galvenokārt tas sakāms par galveno favorīti Jeļenu Dementjevu no Krievijas. Viņa šodien aizvadīja maču pret francūzieti Vidžiniju Razano un iesāka to ļoti katastrofāli – 0:6. Arī otrajā spēlē viņas spēle nebija augstākās kvalitātes, tomēr sets tika uzvarēts (6:3). Trešajā setā Dementjeva prata atspēlēties no breika deficīta un tikt līdz taibreikam. Tajā veiksme tomēr nebija viņas sabiedrotā – zaudējums ar 4:7 un neveiksme arī visā mačā.

Savainojuma dēļ no turnīra nācās izstāties ar 7. numuru izliktajai Nadjai Petrovai, tādējādi cīņu par uzvaru šobrīd turpina vien divas izliktās tenisistes – dāniete Karolīna Vozņacki un poliete Agneška Radvanska.

2. kārtas rezultāti
(1) E. Dementieva – V. Razzano
(6) C. Wozniacki – S. Stosur 6:1, 5:7, 6:1
V. Dushevina – (7) N. Petrova 5:7, 1:0 (Petrova izstājās)
(8) A. Radwanska – N. Li 3:1 (Li izstājās)
A. Wozniak – J. Zheng 7:6(3), 6:3
M. Bartoli – A. Chakvetadze 7:5, 6:3
E. Makarova – A. Mauresmo 7:6(8), 7:6(13)
A. Medina Garrigues – S. Bammer 6:1, 7:5

Ceturtdaļfinālu pāri
(1) E. Dementieva – V. Razzano
(6) C. Wozniacki – E. Makarova
(8) A. Radwanska –
A. Wozniak – V. Dushevina
M. Bartoli – A. Medina Garrigues

„Ordina Open”

Tikmēr Nīderlandē notiekošajā WTA „Internalional” sērijas turnīrā šodien vajadzēja izspēlēt atlikušās četras otrās kārtas spēles. Vēl vienu drošu uzvaru savā kontā ierakstīja ranga līdere Dinara Safina, kuru nākamajā gaida cīņa ar slovākieti Danielu Hantuhovu. Neveiksmīga šī diena abām māsām Bondarenko no Ukrainas. Katerina trijos setos zaudēja jau pieminētajai Hantuhovai, bet Aļona izlaida no rokām diezgan drošu uzvaru pār itālieti Frančesku Skjavoni. Visi ceturtdaļfināla mači tiks izspēlēti rīt.

2. kārtas rezultāti
(1) D. Safina – Y. Shvedova 6:3, 6:3
(3) F. Pennetta – K. Pervak 6:1, 6:1
Y. Wickmayer – (4) S. Cirstea 6:4, 6:3
F. Schiavone – (5)A. Bondarenko 4:6, 7:5, 6:3
(6) D. Hantuchova – K. Bondarenko 2:6, 6:2, 6:1
T. Tanasugarn – (7) I. Benesova 6:3, 6:1
K. Barrois – M. Krajicek 6:4, 6:3
O. Govortsova – N. Dechy 6:1, 6:3

Ceturtdaļfinālu pāri
(1) D. Safina – (6) D. Hantuchova
(3) F. Pennetta – T. Tanasugarn
Y. Wickmayer – K. Barrois
F. Schiavone – O. Govortsova

Izmantotie resursi:
wtatour.com