Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Čempione piekāpjas Stosurai

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Čempione piekāpjas Stosurai
Samanta Stosura
Foto: AFP/Scanpix

Indianvelsas WTA turnīra ceturtdaļfinālu aizvadītajā naktī nav spējusi sasniegt pērnā gada čempione, krieviete Vera Zvonarjova. 25 gadus vecā tenisiste, kura iepriekšējā kārtā pārspēja Anastasiju Sevastovu, itin pārliecinoši kapitulēja austrālietes Samantas Stosuras priekšā – 2:6, 5:7.

Pērnā gada Indianvelsas čempiones Veras Zvonarjevas iespējas uz panākumu visā turnīrā arī šogad tika vērtētas visai augstu, īpaši jau pēc tam, kad vairākas favorītes paspēja izkrist pirmajās kārtās. Tomēr arī krievietei savu sasniegumu aizstāvēt neizdevās. Atšķirībā no spēles pret Anastasiju Sevastovu, kurā Zvonarjova ļoti pārliecinoši spēlēja pie savas serves, pret austrālieti Samantu Stosuru veras serves nebija līmenī, īpaši jau pirmajā setā – 2:6. Otrajā setā spēle jau bija līdzīgāka, tomēr īsi pirms taibreika stosurai izdevās lauzt pretinieces servi un iekļūt ceturtdaļfinālā – 6:2, 7:5. Par lielu pārsteigumu šo rezultātu gan nevar nosaukt, austrāliete Zvonarjevu bija uzvarējusi arī iepriekšējās trijās spēlēs pēc kārtas. Par vietu pusfinālā Stosura spēlēs pret spānieti Amriju Hosē Martinesu Sančesu, kura nedaudz negaidīti pieveica beļģieti Janīnu Vikmaijeri.

Ļoti pārliecinoši ceturto kārtu pārvarēja krieviete Jeļena Dementjeva un poliete Agneška Radvanska un tieši viņas abas tiksies savā starpā ceturtdaļfinālā, veidojot šīs turnīra fāzes centrālo maču. Citos ceturtdaļfinālos tiksies dāniete Karolīna Vozņacki un ķīniete Ži Žena, kā arī serbiete Jeļena Jankoviča un krieviete Alisa Kļeibanova. Pirmās divas ceturtdaļfināla spēles notiks jau naktī uz ceturtdienu, bet pārējās divas naktī uz piektdienu pēc Latvijas laika.

”BNP Paribas Open”, sieviešu vienspēļu turnīrs

4. kārtas rezultāti

SpēleRezultāts
(2) Caroline Wozniacki - (16) Nadia Petrova6:3 3:6 6:0
(4) Elena Dementieva - (19) Aravane Rezai6:3 6:3
(5) Agnieszka Radwanska - (11) Marion Bartoli6:3 6:2
(6) Jelena Jankovic - (17) Shahar Peer6:3 6:2
(8) Samantha Stosur - (12) Vera Zvonareva6:2 7:5
(28) Maria Jose Martinez Sanchez - (13) Yanina Wickmayer6:4 6:4
(18) Jie Zheng - Alicia Molik6:3 4:6 7:6(1)
(23) Alisa Kleybanova - Carla Suarez Navarro2:6 7:6(2) 6:4

Ceturtdaļfināla spēļu pāri

Spēle
(2) Caroline Wozniacki - (18) Jie Zheng
(4) Elena Dementieva - (5) Agnieszka Radwanska
(6) Jelena Jankovic - (23) Alisa Kleybanova
(8) Samantha Stosur -(28) Maria Jose Martinez Sanchez

Izmantotie resursi:
sonyericssonwtatour.com

     [+] [-]

, 2010-03-17 19:22, pirms 14 gadiem
Jankoviča-Klejbanova solās būt saistošākais mačs.

Eurosport komentētājs Kriss Bradmans Sevastovai nomainīja pavalstniecību, nosaucot par ukrainieti. Kā tad tur īsti ir ar to tautību viņai.