Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Hantuhova pirmo reizi karjerā apspēlē V.Viljamsu

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Hantuhova pirmo reizi karjerā apspēlē V.Viljamsu
Daniela Hantuhova
Foto: Reuters/Scanpix

Noskaidrotas pusfinālistes Īstbornas WTA turnīrā. Vēsturisku panākumu svinējusi slovākiete Daniela Hantuhova, ar 11. mēģinājumu viņa beidzot uzveikusi amerikānieti Venusu Viljamsu - 6:2, 5:7, 6:2. Pusfinālā viņa tiksies ar čehieti Petru Kvitovu.

Hantuhovai vēsturisks panākums pār Viljamsu vecāko

Dienas pirmajā ceturtdaļfinālā raketes krustoja vecākā no vecākā no māsām Viljamsām Venusa un slovākiete Daniela Hantuhova. Nebija pārsteigums, ka bukmeikeru skatījumā favorīte bija amerikāniete, jo viņa bija apspēlējusi Hantuhovu visās 10 savstarpējās cīņās, kopā zaudējot tikai divos setos. Tomēr šodien spēli labāk iesāka slovākiete, pārliecinoši triumfējot pirmajā setā ar 6:2. Arī otrajā viņa tika priekšā ar breiku, tomēr pamanījās atdod vadību un pat zaudēt setu ar 5:7. Taču trešajam seta slovākiete atkal savācās, bija pārāka ar 6:2 un izcīnīja pirmo uzvaru karjerā pār Venusu (pret Serēnu viņai bilance 1-8). „Centos nedomāt par iepriekšējiem mačiem un neveiksmēm, koncentrējos tikai šodienas cīņai. Esmu priecīga par uzvaru un sportisko formu (pagājušajā nedēļā slovākiete tika līdz finālam Birmingemā-aut.)”, pēc spēles piebilda uzvarētāja. Pusfinālā viņa spēkosies ar čehieti Petru Kvitovu, kura triju setu spēlē tika galā ar polieti Agņešku Radvansku – 1:6, 6:2, 7:6(2). Jāpiemin, ka izšķirošajā setā Radvanska bija vadībā ar breiku, taču šo pārsvaru nenosargāja.

Otrajā pusfinālā tiksies austrāliete Samanta Stosura un francūziete Mariona Bartoli. Austrāliete šodien septīto reizi pēc kārtas tika galā ar krievieti Veru Zvonarjovu. Spēles pirmajā daļā krietni labāka bija krieviete, iegūstot 6:4, 4:2 pārsvaru. Stosura prata līdzsvarot cīņu, aizspēlējās līdz taibreikam, un tajā uzvarēja pēdējos piecus punktus pēc kārtas (no 2:4 uz 7:4). Šāds pavērsiens salauza Zvonarjovu, kura ātri zaudēja pirmos četrus geimus izšķirošajā setā. No 0:4 viņa gan pievilka līdz 4:5, taču tad austrāliete izservēja maču. Krietni vieglāka uzvara Bartoli, kura izspēlēja nedaudz vairāk par setu, kad viņas pretiniece Viktorija Azarenka (Baltkrievija) izstājās. Rīt abi pusfināli, sestdien fināls.

”AEGON International” ATP turnīrs. Īstborna, Lielbritānija

Ceturtdaļfinālu rezultāti

SpēleRezultāts
(7) Samantha Stosur - (1) Vera Zvonareva4:6 7:6(4) 6:4
(6) Marion Bartoli - (3) Victoria Azarenka6:2 2:0 (Azarenka izstājās)
(5) Petra Kvitova - Agnieszka Radwanska1:6 6:2 7:6(2)
Daniela Hantuchova - Venus Williams6:2 5:7 6:2

Kuzņecova izglābjas un turpina cīņu par Hertogenbošas titulu

Tikmēr Nīderlandes pilsētas Hertogenbošas ceturtdaļfināli šodien aizritēja ar vairākiem pārtraukumiem, kurus izraisīja lietus. Trīs no četrām spēlēm izdevās pabeigt divos setos – itāliete Romina Oprandi uzveica japānieti Kimiko dati-Krumu, austrāliete Jeļena Dokiča tika galā ar zviedrieti Johannu Laršoni, bet itāliete Roberta Vinči nedaudz negaidīti apspēlēja beļģieti Janīnu Vikmaijeri. Dienas noslēdzošajā cīņā starp slovākieti Dominiku Cibulkovu un krievieti Svetlanu Kuzņecovu uzvarētāju neizdevās noteikt, jo kārtējo reizi sāka līt. Vadībā tobrīd ar 7:5, 4:6, 3:0 bija Cibulkova. Rīt šo spēli atsāks, bet vēlāk pusfinālā uzvarētāja spēlēs pret Robertu Vinči, kamēr otrajā pusfinālā spēkosies Dokiča un Oprandi.

”Unicef Open” WTA turnīrs. Hertogenboša, Nīderlande

Ceturtdaļfinālu rezultāti

SpēleRezultāts
(2) Svetlana Kuznetsova - (5) Dominika Cibulkova5:7 6:4 0:3 (spēle pārtraukta)
(7) Roberta Vinci - (3) Yanina Wickmayer6:4 6:4
Romina Oprandi - Kimiko Date-Krumm7:6(3) 6:4
Jelena Dokic - Johanna Larsson7:6(2) 6:4

Izmantotie resursi:
Tennis | WTA tennis rankings & scores |...

  +1 [+] [-]

, 2011-06-16 21:24, pirms 13 gadiem
Simpātiska!