Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Opelka pieveic Cicipasu, pirmajā "Masters" finālā tiksies ar Medvedevu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Opelka pieveic Cicipasu, pirmajā "Masters" finālā tiksies ar Medvedevu
Railijs Opelka. Foto: EPA/Scanpix

Toronto "Masters 1000" finālā šovakar nebūs gaidītā Daniila Medvedeva un Stefanosa Cicipasa dueļa, jo pusfinālā ar amerikāņu milzi galā tika vienīgi Medvedevs, kurš viegli ar 6:2, 6:2 apspēlēja Džonu Isneru. Savukārt Cicipass ar 7:6(2), 6:7(4), 4:6 piekāpās Railijam Opelkam.

Stefanosam Cicipasam 2,5 stundas ilgajā cīņā bija tikai viena breikbumba, kuru viņš ieguva 3. seta sestajā geimā pie 3:2. Railijs Opelka svarīgajā brīdī precīzi izpildīja "serve & volley" gājienu. Grieķis zaudēja nākamajā serves geimā. Līdz tam brīdim mačā ticis galā ar visām trim breikbumbām, viņš ceturto neatvairīja, jo norāvās sitiens no neērtās puses.

Abiem tā bija otrā tikšanās. Cicipass pagājušajā vasarā ar 5:6 uzvarēja Ņujorkā notikušā Sinsinati "Masters" turnīra mačā, kas amerikānim priekšlaicīgi beidzās ceļgala savainojuma dēļ. Ranga 32. vietā esošajam Opelkam uzvara pār trešo numuru Cicipasu ir karjeras lielākā uzvara pēc reitinga. Viņš pirmoreiz iekļuva finālā augstākā līmenī par ATP 250.

Daniils Medvedevs otrajā pusfinālā uzvaru nokārtoja 54 minūtēs, Džonu Isneru katrā setā nobreikojot divas reizes, kamēr pašam vajadzēja atspēlēt tikai vienu breikbumbu, ko viņš paveica mača pēdējā geimā. Viņš Isneru ar zaudētiem tikai četriem geimiem sagrāva arī abu iepriekšējā cīņā, kas notika pagājušajā gadā ATP kausā (6:3, 6:1).

Ranga otrais numurs Medvedevs sestdienas vakarā Toronto pārtrauca 30. vietā esoša Isnera deviņu uzvaru sēriju, kas sākās aizpagājušajā nedēļā Atlantā, kur amerikānis sesto reizi uzvarēja ATP 250 turnīrā.

Medvedevs piekto reizi iekļuva "Masters" finālā (3-1). Viņam ir 3-1 bilance pret Opelku. Šodienas duelis plānots plkst. 23:00.

     [+] [-]

, 2021-08-15 13:09, pirms 3 gadiem
Opalas būs vainīga...sačakarēja jauno puiku..
https://www.delfi.lv/izklaide/slave...