Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Gaskē vainu kokaīna lietošanā nepierāda

Jānis Celmiņš

Gaskē vainu kokaīna lietošanā nepierāda
Rišārs Gaskē
Foto: AFP

Starptautiskā Tenisa Federācija (ITF) ļāvusi sportā atgriezties franču tenisistam Rišāram Gaskē, kurš iepriekš tika apsūdzēt kokaīna lietošanā. ITF aprobežojusies ar divu mēnešu un 15 dienu diskvalifikāciju, kas beidzas šodien.

Jau ziņojām, ka pozitīvas proves Gaskē izrādījās Maiami, kur Gaskē spēles nemaz neaizvadīja. Francijas tenisists noliedza kokaīna lietošanu un iesniedza apelāciju. ITF pieņēma Gaskē iesniegumu, ka kokaīns viņa organismā varēja nonākt nejaušā veidā kādā no naktsklubiem.

Tenisistam tika piespriesta divu mēnešu un 15 dienu diskvalifikācija, kuras laikā turnīros startēt viņš nedrīkstēja. ITF antidopinga nodaļa šodien atzina, ka sportista vaina šajā gadījumā nav pietiekami liela, lai spriestu par lielākām soda sankcijām. No šodienas tenisists var atsākt dalību turnīros.

Sākotnēji ITF noraidīja Gaskē lūgumu atcelt diskvalifikācijas, jo sportists no konkrētā turnīra Maiami, analīžu ņemšanas brīdī, jau bija izstājies.

Savas karjeras laikā Gaskē izcīnījis piecas uzvaras profesionālos turnīros un savas profesionālās karjeras laikā nopelnījis vairāk kā četrus miljonus ASV dolāru.

Izmantotie resursi:
bbc.co.uk

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-07-15 21:19, pirms 15 gadiem
H2SO4 rakstīja: Nu tas priecee. Shitas jau galiigi peec "narkomaana" neizskatiijaas.
Chalims ir iekshaas. Lai vinjam veicas...
kādi ta tavuprāt izskatās kokaīna lietotāji??? neesi tik naivs tā pat vien jau kokaīns degunā neielido

     [+] [-]

, 2009-07-15 21:22, pirms 15 gadiem
H2SO4 rakstīja: Nu tas priecee. Shitas jau galiigi peec "narkomaana" neizskatiijaas.
Chalims ir iekshaas. Lai vinjam veicas...
kamabala ari lietoja un ari pec narkomana neizskatijas

  +1 [+] [-]

, 2009-07-15 21:32, pirms 15 gadiem
Vot a kaapeec Armandu ar beerzinju nevar kaut vai pabaidiit un diskvalificeet kaut uz 1 speeli?