Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Šarapovu trenēs Konorss

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Šarapovu trenēs Konorss
Džimijs Konorss ar Mariju Šarapovu 2006. gadā
Foto: AFP/Scanpix

Krievijas dāmu tenisa pirmās raketes Marijas Šarapovas jaunais treneris būs leģendārais amerikānis Džimijs Konorss, kurš aizvietos Šarapovas līdzšinējo treneri Tomasu Hegštedu.

Atgādinām, ka Šarapova ar zviedru Hegštedu strādāja kopš 2010. gada decembra, bet pirms divām dienām paziņoja, ka sadarbība ar viņu netiks turpināta trenera aizņemtības dēļ. Šarapova norādīja, ka jaunā trenera vārds kļūs zināms pavisam drīz. Un tā patiešām noticis.

Šodien oficiāli trenera amatā apstiprināts 60 gadus vecais amerikānis Džimijs Konorss, kura vārds tenisa faniem komentārus neprasa. 109 ATP vienspēļu titulus (rekords) izcīnījušais Konorss no 2006. līdz 2008. gadam trenēja Endiju Rodiku, bet viņa kļūšana par Šarapovas treneri uzskatāma par pārsteigumu.

"Džimiju zinu jau daudzus gadus, mēs neilgi kopā strādājām pirms 2008. gada "Australian Open" [kurā Šarapova uzvarēja]. Ar nepacietību gaidu pirmos turnīrus kopā ar Konorsu," trenera maiņu komentējusi Šarapova.

Ranga vicelīderes pēdējais mačs bija Vimbldonā, kur viņa sensacionāli 2. kārtā ar 3:6, 4:6 piekāpās ranga 131. vietā esošajai portugālietei Mišelei Laršerei De Britu. Šarapovas nākamie trīs turnīri pirms "US Open" būs Stenfordā, Toronto un Sinsinati.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-07-13 20:42, pirms 11 gadiem
vajadzēja labāk Makinroju par treneri nemt